Nutridrink Protein tai Compact Protein aina edulliseen hintaan | Verkkoapteekit.fi

Nutridrink Compact Protein 125ml on energatiivis käyttövalmis kliininen ravintovalmiste

Nutridrink Compact Protein on energiatiivis ravintovalmiste pienessä 125 ml pullossa. Nutridrink Compact Protein on tarkoitettu käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille, palovammapotilaille, syöpäpotilaille ja vajaa-ravitsemustilasta kärsiville. Sopii myös leikkauksen jälkeiseen käyttöön ja anorektikoille. 

*Ilmainen kotiinkuljetus yli 100€ ostosta.

Nutridrink Compact Protein 96x125ml 

Nutridrink Compact Protein 72x125ml 

Nutridrink Compact Protein 48x125ml 

Nutridrink Compact Protein 24x125ml 

Nutridrink Compact Protein 4x125ml 

 

Nutridrink Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste

Nutrdrink Protein ja Compact Protein ovat proteiinia sisältäviä lisäravinteita. Ne on tarkoitettu ravitsemushoitoon, jos proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt tai ravinnontarvetta ei pystytä tyydyttämään

Nutridrink Protein on tarkoitettu lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt kuten esimerkiksi ikääntyneille, palovammapotilaille tai vajaaravitsemustilasta kärsiville. Tuotteet sopivat myös postoperatiiviseen eli leikkauksen jälkeiseen käyttöön ja anorektikoille. Nutridrink lisäravinteet sisältävät kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita.

*Saat Nutridrink juomat aina edulliseen hintaan ja lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 100 euron ostosta. Tutustu Nutridrink-tuotteisiin alta.

Nutridrink Protein 96x200ml 

Nutridrink Protein 72x200ml 

Nutridrink Protein 48x200ml 

Nutridrink Protein 24x200ml 

Nutridrink Protein 4x200ml 

 

Miten Nutridrink Protein ja Nutridrink Protein Compact -ravintovalmistetta käytetään?

Proteiinia ja energiaa sisältävä Nutridrink Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se sopii henkilöille, joiden proteiinin ja energiantarve on lisääntynyt esimerkiksi sairauden, raskauden tai imetyksen vuoksi. Tuote on täysin käyttövalmis sellaisenaan, mutta se on ravistettava huolellisesti ennen käyttöä.

Valmisteen laajasta makuvalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen maistuvan vaihtoehdon. Lisäravinteesta tarjolla olevia makuvaihtoehtoja ovat aprikoosi, kaakao, kahvi, mansikka, metsämarja ja vanilja.

Useimmille tämä pirtelömäinen lisäravinne maistuu parhaiten jääkaappikylmänä, mutta moni on lisäksi todennut etenkin kahvin- tai kaakaonmakuisen juoman olevan herkullista myös lämmitettynä. Ravintovalmistetta tarjoillaan lisäravintona ravinnontarpeen mukaan yhdestä kolmeen (1-3) pulloa vuorokaudessa. Tuotetta käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Nutridrink Protein ravintovalmiste sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä runsaasti proteiinia (9g / 100 ml) ja energiaa (1,5 kcal / ml) tiivistetyssä muodossa. Se on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen hoitoon henkilöillä, joiden proteiinin ja energian tarve on syystä tai toisesta lisääntynyt tai joiden ravinnon tarvetta ei muuten voida normaalilla ruokavaliolla tyydyttää.

Nutridrink Compact Protein puolestaan on energiatiivis ravintovalmiste pienessä 125 ml pullossa. Tämä käyttövalmis ravintovalmiste maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Mokanmakuinen juoma maistuu tosin monille myös lämmitettynä.

Tuotteesta löytyy useita makuja, joista jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Makuvaihtoehtoja ovat mokan lisäksi banaani, mansikka, marjaisa, persikka-mango, vanilja, viilentävä marjanmakuinen, neutraalin makuinen ja lämmittävä trooppinen inkiväärin makuinen. Mauista lämmittävä trooppinen inkivääri, neutraali ja viilentävä marjanmakuinen on kehitetty yhteistyössä syöpäpotilaiden kanssa.

Tuotetta käytetään lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–2 pulloa vuorokaudessa. Tuotetta käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistuksen mukaan.

Molempia lisäravinteita voi käyttäjän omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan nauttia suoraan pullosta pillillä tai lasiin tai mukiin kaadettuna. Oma suosikkimaku ja tapa nauttia tuotetta löytyy parhaiten kokeilemalla.

Juomia tulee avaamattomana säilyttää kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä ja se on ravistettava hyvin ennen käyttöä. Avattuna tuote säilyy 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys on merkittynä pakkaukseen.

Kenelle Nutridrink Protein -ravintovalmiste on tarkoitettu?

Nutridrink Protein -ravintovalmiste on tarkoitettu käytettäväksi lisäravintona potilaiden ravinnon saannin lisäämiseen. Se on suunniteltu erityisesti sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon varmistamaan riittävä proteiinin ja energian saanti.

Ravintovalmiste on suunniteltu erityisesti ikääntyneille, palovammapotilaille, vajaaravitsemuksesta kärsiville sekä muille henkilöille, joiden proteiinin ja energian tarve on syystä tai toisesta lisääntynyt tai joiden ravinnontarvetta ei muuten pystytä tyydyttämään normaalilla ruokavaliolla.  

Tämä täydennysravintovalmiste sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuote sopii lisäravinnoksi myös muuan ruuan ohelle esimerkiksi iltapalaksi tai välipalaksi.  

Myös runsasenerginen Calogen on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Calogen on tarkoitettu runsasenergiaista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ruokavaliohoitoon. Se soveltuu lasten ja aikuisten ruokavalion energiasisällön lisäämiseen ja sitä voidaan käyttää myös rasvalisänä. Calogen sopii käytettäviksi lisäravintona henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esimerkiksi ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville.

Täydennysravintovalmisteen lisäksi kannattaa muistaa myös runsasenerginen ja runsaskuituinen Nutridrink Multi Fiber , joka on ravitsemuksellisesti täysipainoinen ja soveltuu ainoaksi ravinnon lähteeksi. Sen ainutlaatuinen Multi Fiber -ravintokuituseos on kehitetty tasapainottamaan suoliston toimintaa.

Nutridrink Protein ruokavaliohoidon apuna

Kliinisiä ravintovalmisteita voidaan hyödyntää ruokavaliohoidossa. Terveellinen ja ravitsemuksellisesti monipuolinen ruokavalio on meille kaikille tärkeää läpi koko elämän. Riittävä ravintoaineiden ja energian saanti auttaa ylläpitämään vastustuskykyä, terveyttä ja hyvinvointia, ja riittävästi energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste voi olla tässä apuna.

Ikääntyminen tai erilaiset sairaudet ja lääkitykset voivat kuitenkin usein vaikeuttaa ravitsevan ja monipuolisen ruokavalion toteuttamista. Jos ravinnosta jää pidemmän aikaa puuttumaan energiaa, proteiinia, vitamiineja, kivennäisaineita tai mitä tahansa muuta ravintoainetta, tämä alkaa ennen pitkään väistämättä vaikuttaa hyvinvointiin ja saattaa pahimmillaan johtaa jopa vakavaan aliravitsemukseen.

Monipuolisen ja ravitsevan ruokavalion toteuttaminen voi olla vaikeaa esimerkiksi erilaisista fyysisistä syistä johtuen. Tällöin lisäravinnevalmisteet ja ruokavaliohoito voivat auttaa ylläpitämään terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua.

Nieleminen voi olla vaikeaa esimerkiksi aivohalvauksen saaneelle potilaalle, kun taas vaikkapa syöpähoidot, ikääntyminen tai esimerkiksi lasten ADHD-lääkkeet saattavat yksinkertaisesti heikentää ruokahalua merkittävästi. Nutridrink lisäravinteet eivät kuitenkaan sovellu alle 3-vuotiaille ja sitä tulee myös 3-6-vuotiaille käyttää erityisen varoen. Tuotetta käytetään aina terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Synnynnäiset aineenvaihdunta sairaudet tai vakavat allergiat taas saattavat vaikuttaa ravintoaineiden imeytymiseen. Tällöin ravintoaineiden, kuten esimerkiksi vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti voi jäädä vajaaksi, vaikka ruokavalio sinänsä olisikin ravitseva ja monipuolinen.

Riittävä ravinto ja hyvän ravitsemustilan ylläpito on erityisen tärkeää syöpää sairastavalle. Painon ei pitäisi sairauden aikana laskea. Oikea ravinto ennen hoitoa, hoidon aikana sekä hoidon jälkeen voi auttaa voimaan paremmin ja pysymään vahvempana.

Oli ravintovajeen taustalla mikä tahansa tekijä, voivat kliiniset ravintovalmisteet ja ruokavaliohoito olla suureksi avuksi riittävän proteiinin ja energian sekä monipuolisten ravintoaineiden kuten vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin varmistamisessa.

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka sisältää energiaa ja muun muassa vitamiineja ja kivennäisaineita tiivistetyssä muodossa, helpottaa usein ravinnon riittävää nauttimista. Nutridrink on helppo nauttia sellaisenaan pullosta pillillä tai lasiin tai mukiin kaadettuna. Se sopii käytettäväksi myös lisäravintona muun ruoan ohella.

Riittävä ravinnonsaanti on usein erittäin merkittävässä roolissa sairaudesta toipumisen ja muun hyvinvoinnin ylläpitämisessä, joten sen merkitystä ei tulisi koskaan vähätellä tai jättää huomiotta.

Ikääntyvien ravinnonsaannin heikentyminen

Ikääntyvän ihmisen ravinnonsaannin heikentymisen taustalla voi olla jokin sairaus, sillä esimerkiksi Alzheimerin taudin ensimmäinen oire on usein päivittäisten rutiinien ja toimien, kuten ruoanlaiton ja syömisen unohtuminen. Ikääntyessä ruokahalu kuitenkin saattaa heiketä myös monista erilaisista syistä, eikä taustalla välttämättä edes ole mitään sairautta. 

Esimerkiksi makuaisti usein heikkenee ja muuttuu iän karttuessa. Tämän seurauksena ruoka ei välttämättä enää yksinkertaisesti maistu yhtä hyvältä kuin ennen. Tai voi jopa olla, ettei ruoka ehkä maistu enää lainkaan. Tällä saattaa olla suuri vaikutus ruoan houkuttelevuuteen ja ikääntyvän ihmisen annoskokoihin, kun ruokaa ei enää tee mieli.

Myös hampaiden kunto on usein yksi tekijä ikääntyvän ihmisen ravinnonsaannin heikkenemisen taustalla. Nestemäinen täydennysravintovalmiste on helppo nauttia suoraan pullosta pillillä tai lasiin tai mukiin kaadettuna. Se myös sopii käytettäväksi lisäravintona muun ruoan ohella, joten muuta ruokaa voi edelleen oman halukkuuden ja fyysisten mahdollisuuksien mukaan nauttia ravintovalmisteen rinnalla. 

Ikääntyessä ystävien ja puolison menettämisen todennäköisyys kasvaa. Esimerkiksi pitkäaikaisen elämänkumppanin menettäminen ja sen mukanaan tuoma suru ja yksinäisyys saattaa vaikuttaa ihmisen syömiseen merkittävästi.

Ruuan valmistaminen vain itselle vaatii uudenlaista rutiinia eikä monen mielestä ole yhtä houkuttelevaa kuin muille kokkaaminen. Surun keskellä ruuanlaitto voi myös viedä liikaa energiaa ja tuntua siksi ylitsepääsemättömältä. Myös yksin syöminen voi vähentää ruokahalua ja vaikuttaa annoskokoihin.

Iän myötä liikunta usein vähenee esimerkiksi fyysisten oireiden vuoksi, vaikka kuntoa pyrkisikin pitämään yllä. Vähenevä liikuntaa saattaa heikentää ruokahalua ja energian saantia, mikä entisestään heikentää kykyä ja halua liikkua. Tästä voi aiheutua ikävä kierre, joka vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin merkittävästi.

Tästä syystä monipuolisesta ravinnonsaannista sekä riittävästi energian saannista on erittäin tärkeä pitää huolta esimerkiksi täydennysravintovalmisteen avulla silloinkin, kun liikunnan määrä joutuu syystä tai toisesta vähentämään.

 Ikääntyminen ja riittävän ravinnonsaannin merkitys       

Ikääntyessä energian tarve usein monestakin syystä laskee. Tästä huolimatta ikääntyvän ravintoaineiden ja proteiinin tarve ei vähene vaan päinvastoin se saattaa usein jopa kasvaa. Lisäksi esimerkiksi joidenkin vitamiinien imeytyminen heikentyy iän myötä, mutta niiden saannin tarve ei kuitenkaan merkittävästi vähene.

Proteiinit ovat ennen kaikkea lihasten ja luuston rakennusaineita. Terveydentila ja toimintakyky vaikuttavat proteiinien saantiin ikävuosia enemmän mutta koska ikääntyneen elimistö hyödyntää proteiineja aiempaa heikommin, ikääntyneille suositellaan hieman suurempaa proteiinien saantia kuin työikäisille.

Siksi proteiinien eli valkuaisaineiden riittävään saantiin kannattaa kiinnittää huomiota ja jokin hyvä proteiinilähde olisi tarpeen sisällyttää kaikkiin päivän aterioihin ja välipaloihin. 

Proteiini ehkäisee lihaskatoa ja ylläpitää toiminta- ja vastustuskykyä. Ruoan proteiinia tarvitaan elimistön omien proteiinien muodostukseen. Proteiinit toimivat välttämättöminä rakennusaineina esimerkiksi lihaksissa, luustossa ja sisäelimissä. Niitä tarvitaan kudosten kasvua ja uusiutumista varten sekä säätely- ja kuljetustehtäviin. Ikääntynyt tarvitsee noin 80 g proteiinia päivässä.

Yli 65-vuotiaille terveille ikääntyneille proteiinin päivittäiseksi saanniksi suositellaan ainakin 1,0–1,2 g painokiloa kohden. Urheilua harrastaville ja aktiivisille ikääntyneille suositus on yli 1,2 g/kg vuorokaudessa ja akuutisti tai kroonisesti sairaille 1,2–1,5 g/kg/vrk (pl. munuaissairauksista kärsivät).

Liian vähäinen proteiinin saanti altistaa ikääntyneet kuitenkin esimerkiksi lihaskadolle. Lihaskato puolestaan altistaa esimerkiksi kaatumisille, infektioille ja heikentää nopeasti kehon hallintaa ja liikuntakykyä. Myös esimerkiksi haavat paranevat nopeammin, kun ihminen saa riittävästi proteiinia.

Hyvä ravitsemustila tukee ikääntyvän kotona asumisen mahdollisuutta ja nopeuttaa sairauksista toipumista. Tästä syystä on tärkeä huomioida, että vaikka ruokahalu ja energian tarve vähenevät, laadukkaan ravinnon ja ravintoaineiden saannin merkitys vain korostuu.

Riittävä liikunta ja harjoittelu eivät ole tärkeitä vain nuorella iällä. Monet tutkimukset osoittavat, että myös ikääntyneillä fyysinen harjoittelu kasvattaa kuntoa ja edistää terveyttä.

Koska riittämätön ravinnon ja energian saanti voi olla esteenä liikkumiselle, on erittäin tärkeää, että ikääntyvän ruokavaliosta löytyy erilaisia ravintoaineita monipuolisesti ja kattavasti. Nutridrink -ravintovalmiste on tässä hyvänä tukena ja apuna, jotta proteiinin ja energian saanti säilyy riittävänä.

Nutridrink Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste

Nutridrink Protein on runsasproteiininen (9g / 100 ml) ja runsasenerginen (1,5 kcal/ml) kliininen ravintovalmiste sairauden ruokavaliohoitoon. Tuotetta käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

Ravintovalmiste on gluteiiniton ja sen ainesosat ovat seuraavat:  lehmänmaidon proteiinit (hera ja kaseiini), vesi, maltodekstriini, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), sokeri, soijaproteiini-isolaatti, herneproteiini-isolaatti, kaliumsitraatti, aromeja, happamuuden- säätöaine (sitruunahappo), kaliumhydroksidi, kalsiumkloridi, värejä (aprikoosissa, banaanissa ja vaniljassa kurkumiini, mansikan-, metsämarjan- ja aprikoosinmakuisessa karmiinihappo, kaakaon- ja kahvinmakuisessa ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri), magnesiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, DL-α-tokoferyyliase- taatti, ferrolaktaatti, nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, kolekalsiferoli, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, kalsium-D-pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiini- hydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromiklo- ridi, natriumfluoridi, riboflaviini, fytomenadioni. Kaakaonmakuisessa lisäksi kaakao ja stabilointiaine karrageeni.

Tuote on peruskorvattava ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeissa imeytymishäiriöissä (601) sekä lasten vaikeissa aliravitsemustiloissa (602).

Nutridrink Compact Protein on energiatiivis käyttövalmis kliininen ravintovalmiste

Nutridrink Compact Protein -lisäravinne sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Se sopii lisäravinnoksi myös muuan ruuan ohelle esimerkiksi iltapalaksi tai välipalaksi. 

Tuotteen aineosat -vesi, lehmänmaitoproteiinit, maltodekstriini, sokeri, kasviöljyt (rypsija auringonkukkaöljy), magnesiumvetyfosfaatti, emulgointiaine (soija- lesitiini), aromeja, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, ferrolaktaatti, DL-α-tokoferyyliasetaatti, värejä (mansikassa ja marjaisassa karmiinihappo, banaanissa, vaniljassa ja persikka-mangossa kurkumiini, mokassa E150d) retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kalsium D-pan- totenaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kromikloridi, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihyd- rokloridi, nikotiiniamidi, kaliumjodidi, riboflaviini, natriummolybdaatti, natriumfluoridi, syanokobalamiini, fytomenadioni.

Nutridrink Compact Protein on Gluteiiniton.

Lääketehdas Nutrician muita valmisteita

Täältä löydät Souvenaid 125ml >>>

Täältä löydät Nutridrink Protein 200ml >>>

Täältä löydät Nutridrik Juice Style 125ml >>>

Täältä löydät Cubitan 200ml >>>

Nutridrink Protein asiakas osti myös näitä tuotteita