B-vitamiinivoiteet - dekspantenoli

B-vitamiinivoide nopeuttaa ihovaurioiden paranemista

B-vitamiinivoiteilla on ihovaurioiden paranemista nopeuttavia vaikutuksia. B vitamiinia sisältävät voiteet sopivat ihon pienten vaurioiden ja kuivan ihon hoitoon. Ne sisältävät dekspantenolia, joka muuttuu elimistössä B5-vitamiiniksi eli pantoteenihapoksi. B5-vitamiinilla on ihon ja limakalvojen kollageenin kestävyyttä parantava sekä haavojen paranemista nopeuttava vaikutus.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 18

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 18

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

B-vitamiinivoide auttaa pienten haavaumien vaippaihottumien ja nenän limakalvojen, nirhaumien, hiertymien, pykimien ja rohtumien paranemisessa. B-vitamiinivoidetta käytetään myös palovammojen jälkeiseen ihon hoitoon, eli siinä vaiheessa, kun iholla ei ole enää rakkuloita. Löydät apteekistamme Bepanthen ja Bevita B-vitamiinivoiteet erilaisiin tarpeisiin. B-vitamiinivoiteiden käytöstä raskauden ja imetyksen aikana on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.

Mihin B-vitamiinivoide auttaa?

B-vitamiinivoiteilla on ihovaurioiden paranemista nopeuttavia vaikutuksia. Ne sisältävät dekspantenolia, joka muuttuu elimistössä B5-vitamiiniksi eli pantoteenihapoksi. Se auttaa pienten nirhaumien ja rohtumien paranemisessa. 

B-vitamiinivoidetta käytetään myös palovammojen jälkeiseen ihon hoitoon, eli siinä vaiheessa, kun iholla ei ole enää rakkuloita. Voit lukea lisää palovammojen hoidosta täältä (Ensiapu; Palovammat; Haavan hoito ja sidetarvikkeet).

B-vitamiinivoiteiden käytöstä raskauden ja imetyksen aikana on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa. Jos Bepanthen tai Bevita -voiteita käyttää imetyksen aikana nännihaavaumien hoitoon, on voidetta laitettava heti imetyksen jälkeen ja se pitää pestä pois ennen seuraavaa imetyskertaa. Emulsiovoidetta levitetään kerran tai useita kertoja päivässä.

Löydät apteekistamme Bepanthen ja Bevita -B-vitamiinivoiteet erilaisiin tarpeisiin.

Bepanthen voide ja Bepanthen Sencicalm voide

eri käyttötarkoituksiin

Bepanthen-voide on iholle suojaavan kerroksen jättävä lääkevoide. Bepanthen 50 mg/g voidetta käytetään iho ja limakalvovaurioiden, kuivan ihon hoitoon. Erityisen hyvin Bepanthen soveltuu iäkkäille ihmisille, joiden ihon uudistuminen on hidastunut. Voidetta voidaan käyttää myös imetyksenaikaisten nännihaavaumien hoitoon. Bepanthenia levitetään kerran tai useita kertoja päivässä vaurioituneelle alueelle.

Bepanthen sisältää vaikuttavana aineena dekspantenolia, joka muuttuu iholla B5-vitamiiniksi eli pantoteenihapoksi.

Bepanthen-voidetta käytetään palovammojen, vaippaihottuman, nännihaavojen, huulien ja suupielien rohtumien sekä sukuelinten alueen haavaumien hoitoon. 

Bepanthen-emulsiovoide on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä lääkevoide. Se soveltuu normaalille ja rasvaiselle iholle ja edesauttaa pienien iho- ja limakalvovaurioiden paranemisessa. Voide soveltuu hyvin imetyksen ja nännialueen aikaiseen käyttöön.

Bepanthen voiteen vaikuttavana aineena on dekspantenoli joka muuttuu iho ja limakalvokudoksissa pantoteenihapoksi eli b5-vitamiiniksi. B5-vitamiinilla on ihon ja limakalvojen kollageenin kestävyyttä parantava sekä haavojen paranemista nopeuttava vaikutus.

Emulsiovoidetta käytetään hiertymien, palovammojen, vaippaihottuman, auringonpolttaman ihon tai nenän limakalvojen tulehdusten hoitoon. 

Bepanthen SensiCalm voidetta käytetään vain ehjälle iholle. Se soveltuu ihoärsytysten aiheuttaman punoituksen ja kutinan lievittämiseen. Voidetta tulisi käyttää raskauden aikana vain lääkärin suosituksesta.

Bepanthen SensiCalm-voidetta käytetään kuivan ihon, atooppisen ihottuman ja allergisten reaktioiden ihoärsytysoireiden hoitoon. Voidetta voi käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana. Ennen imetystä voide tulee kuitenkin pestä pois rinnoista. 

Bepanthenol Ultra Pro Lotion -voide suojaa, korjaa ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Ihoa rauhoittava voide sisältää dekspantenolia, joka uudistaa ihoa. Keramidit ehkäisevät kosteuden haihtumista ja glysiini kosteuttaa ja hillitsee kutinaa. Ultra Pro Lotionin rasvapitoisuus on 27 %.

Bevita ja Dexpanthenol ratiopharm -voiteet

Bevita Hypoallerginen hoitovoide on tarkoitettu ärtyneen ihon hoitoon. Se sisältää keramidia ja dekspantenolia (B5-vitamiinin esiastetta). Keramidit auttavat ihon luontaisen kosteustasapainon säilyttämisessä ja dekspantenoli edistää ihon uusiutumista. 

Bevita voidetta voi käyttää tarvittaessa useita kertoja päivässä ihon pieniin vaurioihin, kuten naarmuihin, nirhaumiin ja haavoihin sekä suupielten ja kynsinauhojen halkeamiin. Bevita Hypoallerginen hoitovoide sopii erityisen hyvin kuivan ihon hoitoon.

Bevita R on hoitovoide kuivalle ja vaurioituneelle iholle. Se ei sisällä vettä ja sopii korkean rasvapitoisuutensa vuoksi erityisen hyvin kuivan ihon säännölliseen hoitoon. Bevita R sisältää keramidia ja dekspantenolia (B5-vitamiinin esiastetta), jotka auttavat rohtumien ja nirhaumien paranemisessa. 

Apteekistamme on saatavana myös Dexpanthenol ratiopharm emulsiovoidetta, jonka vaikuttavana aineena on dekspantenoli.