Maskit - Käsineet - Tukiside, niveltuki ja muut tuet ja suojat

Maskit - Käsineet - Tukiside, niveltuki ja muut tuet ja suojat

Maskit - Käsineet - Tukiside, niveltuki ja muut tuet ja suojat

Kasvomaskit estävät tehokkaasti koronaviruksen leviämistä. Löydät apteekistamme kertakäyttöiset ja pestävät kasvomaskit sekä lisäksi FFP2-hengityssuojaimet. FFP2-hengityssuojain suojaa myös käyttäjäänsä mikrobeilta tehokkaammin kuin tavalliset kasvomaskit. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 115

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 115

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Tuet ja suojat

Kasvomaskit estävät tehokkaasti koronaviruksen leviämistä. Löydät apteekistamme kertakäyttöiset ja pestävät kasvomaskit sekä lisäksi FFP2-hengityssuojaimet. FFP2-hengityssuojain suojaa myös käyttäjäänsä mikrobeilta tehokkaammin kuin tavalliset kasvomaskit. Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet aiheuttavat nykyisineniten poissaoloja työstä. Löydät täältä apteekkimme tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tarkoitetut tuet. Polvitukia käytetään esimerkiksi polven tulehdustilan hoitoon ja erilaisten polvivammojen ennaltaehkäisyyn. Selkätuki voi helpottaa tilapäisiä selkäkipuja ja se myös ennaltaehkäisee selän rasitusvammoja. 

Kasvomaskit estävät tehokkaasti koronaviruksen leviämistä. Löydät apteekistamme kertakäyttöiset ja pestävät kasvomaskit sekä lisäksi FFP2-hengityssuojaimet. FFP2-hengityssuojain suojaa myös käyttäjäänsä mikrobeilta tehokkaammin kuin tavalliset kasvomaskit. 

Tuki- ja liikuntaelinten sairaudet aiheuttavat nykyisin eniten poissaoloja työstä. Löydät täältä apteekkimme tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tarkoitetut tuet. 

Polvitukia käytetään esimerkiksi polven tulehdustilan tai nivelrikon hoitoon ja erilaisten polvivammojen ennaltaehkäisyyn. Selkätuki voi helpottaa tilapäisiä selkäkipuja, esimerkiksi lihasjännitystä tai välilevyn pullistuman aiheuttamaa kipua. Selkätuki myös ennaltaehkäisee selän rasitusvammoja. 

Löydät täältä myös apteekkimme tukisukat sekä suojakäsineet, plantaarifaskiittituet sekä varvastupit suojaamaan varpaita hiertymiltä. Tukisukista saat lisää tietoa täältä (LINKKI Sydän ja verenkierto).

Maskit aikuisille, FFP2-hengityssuojain sekä lasten maskit

Suomessa on voimassa suositus kasvomaskin käyttöön. Tarkemmat suositukset maskin käytöstä riippuvat epidemian vaiheesta ja voivat siksi vaihdella myös alueittain.

Maskia tulee käyttää, sillä koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana. Kasvomaskin käyttö vähentää tehokkaasti tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä. Vain osa kasvomaskeista on hengityssuojaimia, jotka suojaavat myös käyttäjäänsä tartunnan saamiselta. 

Apteekistamme saat sekä tavallisia kertakäyttöisiä tai pestäviä kasvomaskeja että FFP2-hengityssuojaimia. 

Pestävä kasvomaski on valmistettu hypoallergeenisesta 100 prosenttisesta puuvillasta. Se vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaskin voi pestä 90 asteen lämpötilassa ja sen voi silittää. 

Saat apteekistamme myös lapsille tarkoitetussa koossa olevan kertakäyttöisen kasvomaskin. Kolmikerroksinen kirurginen kasvosuojus myydään 50 kappaleen paketissa.

FFP2-hengityssuojain on kertakäyttöinen kasvomaski, joka suojaa myös käyttäjäänsä tavallista kasvomaskia tehokkaammin mikrobeilta. FFP2 on CE-merkitty 5-kerroksinen kertakäyttöinen hengityssuojain. Se on tarkoitettu estämään COVID19 pandemian tartunnan leviämistä. 

Tuet sairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä urheiluun

Tuki- ja liikuntaelimistöön kuuluvat luut, nivelet, jänteet ja lihakset. Tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat yleisin syy lääkärikäynneille, ja niiden takia tulee paljon työpoissaoloja. 

Erilaiset tuet helpottavat nivelten ja lihasten kipuja ja ne voivat myös ennaltaehkäistä rasitusvammoja tai venähdyksiä sekä arjessa että urheiluharrastuksissa. 

Polvitukia on olemassa erilaisia ja niitä käytetään esimerkiksi polven nivelrikon, tulehdustilojen, yliliikkuvuuden sekä nivelsidevamman hoitoon. Polvituet myös ehkäisevät polvivammojen syntyä esimerkiksi nopeatempoisissa urheilulajeissa. Polvituki pitää polven oikeassa asennossa ja lievittää kivun lisäksi polveen kohdistuvaa painetta.

Löydät täältä laajan valikoiman apteekkimme polvitukia, jotka suojaavat ja tukevat polvea.

Selkätuki tukee selkärankaa ja pitää selän oikeassa asennossa. Selkätukea kutsutaan joskus myös ryhtiliiviksi. Ennaltaehkäisevän vaikutuksen lisäksi selkätuki lievittää selkäkipua ja lihasjännityksiä. 

Esimerkiksi Futuro säädettävä selkätuki helpottaa rasittuneen alaselän kipuoireita. Apteekkimme selkätuki on helppo pukea ja riisua ja se voidaan pestä tarvittaessa käsin. 

Nilkkatukia käytetään sekä vähentämään urheilun aikaisia nilkkavammoja että auttamaan nilkan kuntoutuksessa. Nilkkatukia on olemassa erilaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Rannetuet auttavat esimerkiksi reuman aiheuttamiin rannekipuihin sekä ranteen kulumiin. Rannetuki ehkäisee kipua ja tukee ranteen oikeaa asentoa. Saat apteekistamme myös peukalorannetuet ja peukalotuet.  

Kyynärpäätuet, esimerkiksi Futuro kyynärpäätuki, tukevat ja suojaavat kyynärpäätä. Tukia on saatavana S-, M- ja L-koossa. 

Voit lukea lisää erilaisista polven ja nilkan vammoista ja niiden hoitamisesta täältä (LINKKI Testit, apuvälineet ja laitteet, Tuet ja suojat, Muut tuet ja suojat sekä Liikunta ja urheilu).

Tukipohjalliset helpottavat jalan ja selän kipuja

Kengän tukipohjalliset voivat helpottaa jalkakipujen lisäksi esimerkiksi selkäkipuja. 

Löydät apteekistamme laajan valikoiman Schollin pohjallisia. Niiden suunnittelussa on käytetty biomekaniikka-asiantuntijoita. Kaikissa Schollin kipua lievittävissä pohjallisissa on Motion Control Structure® -rakenne. Oikea muotoilu ja materiaaliyhdistelmä tarjoavat jalalle lisätukea oikeilla alueilla. 

Ennen tukipohjallisten käyttöä on varmistettava, että pohjallinen sopii kenkään. Pohjallisen tulee aina asettua kunnolla kengän pohjaan. Tarvittaessa voit poistaa kengän oman pohjallisen tai muotoilla pohjallista kenkään sopivaksi. 

Osalla ihmisistä pohjalliseen tottuminen vie aikaa. On normaalia, että vie aikaa ennen kuin jalka tottuu uudenlaiseen pohjalliseen ja sen mukanaan tuomaan asennon muutokseen. Tarvittaessa pohjallisten käyttöä voi harjoitella lyhyen ajan kerrallaan. Jos pohjalliset kuitenkin aiheuttavat kipua pitkäkestoisesti, on syytä hankkia lisää tietoa ja tukea oikeanlaisesta pohjallisten käytöstä. 

Scholl pohjallinen Kantapää vaimentaa jänteisiin ja nivelsiteisiin kohdistuvia iskuja ja helpottaen kantapääkipua. Kaksinkertainen kerros pehmentävää ja joustavaa geeliä tukee jalkaa ja lievittää plantaarifaskiittin ja luupiikkien aiheuttamaa kantapään kipua. Voit lukea lisää plantaarifaskiitista täältä (LINKKI Liikunta ja urheilu).

Scholl Jalkaholvi ja päkiä Pehmeä -pohjallinen lievittää laskeutuneen jalkaholvin aiheuttamaa painetta. 

Scholl Alaselkä Pohjalliset tukevat asentoa, joka helpottaa alaselkään kohdistuvaa painetta. Täyspitkä pohjallinen tukee jalan asentoa koko pituudelta ja estää paineen kertymistä tietyille alueille jakamalla kuormaa tasaisesti. 

Comforsil Varvastuppi ehkäisee varpaiden hiertymiä

Comforsil Varvastuppi on varpaissa käytettävä silikoninen suoja. Se vaimentaa varpaan päähän kohdistuvaa painetta ja lievittää kuormituksesta johtuvaa kipua. Varvastuppi vähentää varpaiden hiertymiä, känsiä ja myös kynsivaurioita. Varvastuppea voi käyttää myös sormenpäässä. 

Mills Suojatuppi Varpaille on ohut kangastuppi, jossa on geelikärki. Se ehkäisee kovettumia ja kynsien vaurioita. Mills Suojatuppi myös hoitaa kovettunutta ihoa ja soveltuu esimerkiksi irronneen kynnen suojaamiseen. 

Mills Ihonsuojaputki on suunniteltu samaan tarkoitukseen kuin varvastuppi, mutta siitä voi leikata tarvittavan kokoisen palan. Mills Ihonsuojaputken materiaali on hengittävää vaahtomuovia, jossa on 100 % puuvillavuori. Ihonsuojaputkea voi käyttää sekä varpaiden että sormien ihon suojaamiseen. 

Varpaiden ja sormien tuppia tai suojia ei tule käyttää avohaavojen päällä eikä niitä ole tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.