Pesuneste, suihkusaippua, suihkugeeli ja kylpytuotteet

Pesuneste, suihkusaippua, suihkugeeli hoitavat kuivaa ihoa

Pesunesteet ja kylpytuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Kuivan tai atooppisen ihon puhdistukseen sopivat parhaiten saippuattomat pesunesteet tai pesuöljyt. Ihon säännöllinen peseminen on tärkeää, eikä vesipesu kuivata ihoa. Erityisesti allergisen tai atooppisen ihon puhdistus on tärkeää, sillä lika ja bakteerit pahentavat iho-oireita. Apteekin pesunesteet ovat tarkoitettu toistuvaan pesuun.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 65

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 65

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Monet apteekkimme pesunesteet sisältävät hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ja vähentää ihon kuivuutta.  Hyaluronihappoa sisältävät voiteet ja pesuaineet sopivat päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden kaiken ikäisille. Löydät apteekistamme myös Nordic Healthin magnesiumkylpyhiutaleet jalkakylpyihin....

Pesunesteet ja kylpytuotteet (ACO, Bioderma, Sebamed)

Löydät apteekistamme hellävaraiset pesunesteet ja kylpytuotteet kaikenikäisille. Valikoimastamme löytyy useita pesunesteitä, jotka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle (Bioderma, Lipikar, Ceralan, Sebamed pesuneste).

Kuiva iho on hyvä pestä saippuattomalla pesunesteellä, jotta ihon kosteustasapaino säilyy luonnollisena. 

Ihon säännöllinen päivittäinen peseminen on tärkeää, eikä vesipesu kuivata ihoa. Erityisesti allergisen tai atooppisen ihon puhdistus on tärkeää, sillä lika ja bakteerit pahentavat iho-oireita. Pesuaine on kuitenkin hyvä valita huolella. 

Pesunesteet ja -öljyt sisältävät usein hyaluronihappoa. Se on sokerimolekyyli, jota elimistö tuottaa myös itse. Vanhetessaan ihon hyaluronihapon tuotanto vähenee, minkä vuoksi iho veltostuu ja kuivuu herkemmin. 

Hyaluronihappoa on monissa kosteusvoiteissa ja myös pesuaineissa, koska se sitoo kosteutta ja auttaa pitämään yllä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hyaluronihappoa sisältävät voiteet ja pesuaineet sopivat päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden kaiken ikäisille. 

Saat apteekistamme esimerkiksi CeraVen ja Bioderman hyaluronihappoa sisältävät pesunesteet. 

Kosteutta sitovat pesuaineet ovat tarpeen etenkin talviaikaan, kun ilma on pakkasen takia kuivaa. Lämmityskauden aikana myös sisäilma on erityisen kuiva. 

Erittäin kuivan ja herkän ihon voi pestä myös perusvoiteella. Niin sanottu voidepesu sopii koko vartalon ihon pesuun ja myös hiuspohjan pesuun. 

Pesunesteet ja -öljyt kuivalle iholle (ACO, CeraVe, Ceralan pesuöljy, Sebamed pesuneste)

ACO Body Caring Shower Oil suihkuöljy on kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava pesuöljy. Hajusteeton suihkuöljy puhdistaa ihon, mutta ei kuivata sitä. ACO:n valikoimiin kuuluu myös mietotuoksuinen Body Shower Cream Moist, joka pesun lisäksi kosteuttaa ihoa. 

CeraVen Hydrating Cleanser sisältää keramidia ja hyaluronihappoa. Se sopii sekä normaalille että kuivalle iholle ja koko perheen ihon puhdistukseen.

Bioderma Atoderm Suihkugeeli on suunniteltu erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. Saippuaton hyaluronihappoa sisältävä geeli sopii koko koko perheelle.

Ceralan pesuöljyn koostumus on voidemainen. Hajusteeton pesuöljy sopii sekä normaalille että kuivalle ja atooppiselle iholle.

Lipikar Syndet AP+ suihkuvoide on tarkoitettu erittäin kuivan ja herkän, ärtyneen tai atooppisen ihon hoitoon. Pesuvoide vähentää ihon kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Pesuvoide on hajusteeton ja se sopii myös vauvojen ihon hoitoon. Pesun jälkeen ihon voi voidella Lipikar Baume AP+ -voiteella. 

Saat apteekistamme myös Urtekramin luomupesunesteet. 

A-Derman pesunesteen sinkkioksidi rauhoittaa ihoa

A-Derma Dermalibour+ Foaming Gel on ärtyneelle iholle suunniteltu pesuneste. Se sopii ihon pesuun myös pienten toimenpiteiden jälkeen. Voiteen sisältämät kauranversouute, kuparisinkkisulfaatti ja sinkkioksidi sekä puhdistavat ihon että auttavat ärtyneen ihon paranemisessa. Voide on hajusteeton ja se sopii koko perheen ihon hoitoon, myös vauvoille. 

VeriGentle-intiimipuhdistusöljy intiimialueiden pesuun

Intiimialueiden pesussa on tärkeää käyttää intiimialueille tarkoitettuja pesuaineita. Tavallisten pesuaineiden pH-arvo on usein liian korkea. Muun muassa maitohappoa sisältävät tuotteet hoitavat ihon pH tasapainoa.

Säännöllinen, päivittäinen intiimialueiden pesu on tärkeä osa hygieniasta huolehtimista, mutta liiallinen pesu voi ärsyttää intiimialueiden ohutta ihoa. Naisilla intiimialueiden tiheä peseminen voi myös ärsyttää limakalvoja ja häiritä emättimen normaalia bakteeritasapainoa. 

Voit lukea lisää intiimialueiden puhtaudesta huolehtimisesta täältä (Intiimihygienia). 

VeriGentle intiimipuhdistusöljy soveltuu erityisesti intiimialueiden pesuun. Se sisältää vesiliukoisia öljyjä, öljy sekä puhdistaa että tekee ihosta pehmeän. Tuote kosteuttaa ihoa. 

Nordic Healthin magnesiumkylpyhiutaleet rentouttavat lihaksia

Nordic Health Magnesium Flakes -kylpyhiutaleet sopivat kylpyammeeseen ja jalkakylpyihin. Magnesiumhiutalekylpy helpottaa lihasten jännityksiä, ja kylvyn rentoutusvaikutus voi auttaa myös unensaannissa. 

Jalkakylpyä varten hiutaleita kaadetaan lämpimän veden sekaan. Suositeltu annos on noin 1 desilitra hiutaleita. Jalkoja kylvetetään magnesiumkylvyssä 20 minuutin ajan. Kylpyammeeseen suositeltava annos magnesiumkylpyhiutaleita on noin 2 desilitraa.