Ainu pumpulipuikot navan ja haavojen puhdistukseen

Pumpuli- eli vanupuikkoja käytetään esimerkiksi navan puhdistukseen tai haavojen hoitoon ja puhdistukseen. Vanupuikkoja ei sen sijaan saa käyttää korvakäytävän puhdistamiseen, sillä vanupuikko työntää korvassa olevaa vahaa syvemmälle korvakäytävään ja voi tukkia korvan kokonaan. Pumpuli- eli vanupuikko voi myös puhkaista tärykalvon.

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Vanupuikkoja käytetään puhdistukseen joko kuivina tai veteen kostutettuina. Niiden avulla voi myös levittää desinfiointiainetta tai erilaisia lääkevoiteita. Apteekkimme valikoimaan kuuluvat Ainu Pumpulipuikot ovat nukkaamatonta puuvillaa ja ne pitävät hyvin muotonsa... 

Pumpulit ja vanupuikot

Pumpuli- eli vanupuikkoja käytetään esimerkiksi navan puhdistukseen tai haavojen hoitoon ja puhdistukseen. Vanupuikot sopivat myös kauneudenhoitoon, meikkaukseen ja meikin puhdistukseen. 

Vanupuikkoja ei sen sijaan saa käyttää korvakäytävän puhdistamiseen, sillä vanupuikko työntää korvassa olevaa vahaa syvemmälle korvakäytävään ja voi tukkia korvan kokonaan. Vanupuikon käyttö on myös yleinen syy tärykalvon puhkeamiseen. Korvaan kertynyt ylimääräinen vaikku on mekaanisen puhdistuksen sijaan liuotettava pois korvavahalla. Tukkeutuneen korvan voi käydä myös avaamassa lääkärin vastaanotolla.  

Voit lukea lisää korvien hoidosta ja puhdistuksesta täältä (Korvien puhdistus ja hoito).

Pumpuli- eli vanupuikkoja käytetään joko kuivina tai veteen kostutettuina. Vanupuikkojen avulla voi myös levittää desinfiointiainetta tai erilaisia lääkevoiteita. 

Apteekkimme valikoimaan kuuluvat Ainu Pumpulipuikot ovat nukkaamatonta puuvillaa ja ne pitävät hyvin muotonsa. Niiden varsi on katkeamatonta, taipuisaa muovia. 200 kpl pumpulipuikkoja sisältävä rasia on uudelleensuljettava.