Apteekkikosmetiikka - dermokosmetiikka

Apteekkikosmetiikka - dermokosmetiikka

Apteekkikosmetiikka eli dermokosmetiikka on aina hyvin huolellisesti tutkittua kosmetiikkaa, jota on varmasti turvallista käyttää ja joka on erittäin hyvin siedettyä. Apteekkikosmetiikan laadukkaat tuotesarjat sopivat hyvin myös herkälle iholle tai allergiselle iholle. Dermokosmetiikka tuotteet on suunniteltu jokaisen ihon hoitamiseen hellävaraisesti, ja erilaiset tuotesarjat on suunniteltu siten jokainen löytää varmasti itselleen sopivat tuotteet.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 1008

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 1008

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Apteekkikosmetiikka eli dermokosmetiikka huolehtii ihosta hellästi

Apteekkikosmetiikka eli dermokosmetiikka on tutkittua ja laadukasta kosmetiikkaa, joka on suunniteltu jokaisen ihon hellävaraiseen hoitamiseen. Erilaiset apteekkikosmetiikan tuotesarjat on suunniteltu siten, että jokainen löytää niistä itselleen sopivat tuotteet riippumatta siitä onko normaali-ihoinen vai kärsiikö esimerkiksi atopiasta, aknesta tai jostain muusta iho-ongelmasta. Dermokosmetiikka auttaa iho-ongelmien hallitsemisessa ja laaja valikoima varmistaa, että tuotteista löytyy jokaiselle sopivat tuotteet ihonhoitoon.

Apteekki- eli dermokosmetiikka on hellävaraista ja turvallista jokaiselle iholle. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja sisältävät vain tarpeellisia, tutkittuja ja iholle turvallisia sekä hyvin siedettyjä ainesosia ja raaka-aineita. Apteekkikosmetiikasta löydätkin varmasti toimivat ja sopivat tuotteet etenkin herkälle iholle, atooppiselle iholle tai erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen.

Kaikki dermokosmetiikka tuotteet ovat herkälle iholle sopiva ja ne täyttävät lääketeollisuuden erittäin tiukat vaatimukset. Laaja valikoima varmistaa, että tuotteet sopivat kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Monista tuotesarjoista löytyy myös omia tuotteita esimerkiksi miehille, ikääntyvälle iholle tai lapsille.

Mahdollisimman vähän ainesosia

Dermokosmetiikassa käytetään mahdollisimman vähän ainesosia eli kaikki turhat ja helposti herkistävät tai allergisoivat raaka-aineet on karsittu pois. Siksi dermokosmetiikka on erittäin hyvin siedettyä, ja sopii usein myös silloin, kun muut ihonhoitotuotteet aiheuttavat oireita.

Monilla dermokosmetiikan tuotesarjoilla on myös allergiatunnus eli Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä merkintä. Se kertoo, että liitossa on käyty läpi tuotteen ainesosat eikä tuote sisällä yleisimmin herkistäviä aineita. Näissä tuotteissa ei ole myöskään hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat erityisen hyvin herkälle iholle tai lievien iho-ongelmien hoitoon.

Apteekkikosmetiikka auttaa sinua suojaamaan ihoasi, kosteuttamaan sitä ja korjaamaan ihon mahdollista epätasapainoa. Löydät apteekkikosmetiikasta laajan valikoiman omalle ihotyypillesi sopivia tuotteita sekä kasvoille että vartalolle aina ihon kuorinnasta sen kosteuttamiseen.

Muista huolehtia ihosi hyvinvoinnista

Iho on ihmisen suurin elin. Se on päivittäin jatkuvasti kosketuksissa ulkoisen maailman kanssa, joten se kohtaa paljon erilaisia rasittavia tekijöitä. Ihoa rasittavat muun muassa erilaiset pakokaasut, pakkanen ja auringonpaahde. Ihoon kohdistuu päivittäin myös erilaisia iskuja ja kolhuja.

Koska ihomme ottaa vastaan kaiken tämän, se ansaitsee myös huolenpitoa ja hellimistä sille sopivilla tuotteilla. Kaikki apteekkikosmetiikka ja siinä käytetyt raaka-aineet on huolellisesti valittu, tarkkaan tutkittu ja moneen kertaan testattu. Niiden avulla hellit ihoasi ja autat sitä palautumaan päivittäin kohtaamastaan rasituksesta. Monet apteekkikosmetiikkasarjat on testattu dermatologisesti ihotautilääkärien valvonnassa.

Apteekkikosmetiikan valikoimamme

Löydät valikoimastamme sopivat tuotteet sekä herkän ihon että erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Laaja valikoimamme tarjoaa tuotteita jokaisen ihon tarpeisiin. Erilaisten iho-ongelmien kuten esimerkiksi couperosan, pigmenttihäiriöiden, aknen tai atooppisen ihon hoitoon löytyy useita erilaisia tuotteita.

Valikoimastamme löytyy sopivia tuotteita myös jokaisen ihon hemmotteluun ja päivittäiseen hoitamiseen. Tuotteita löytyy niin hajusteettomina kuin hajustettuina, juuri sinun ja ihosi toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Apteekkikosmetiikkasarjamme hoitavat ihoasi hellävaraisesti. Ne ovat laadukkaita ja huolellisesti testattuja. Esimerkiksi Avene ja La Roche-Posay valmistavat tuotteita, jotka on suunnattu erityisesti herkälle iholle. Niiden vaikutus perustuu tutkitusti ihoa rahoittavaan terveyslähdeveteen.

Aco tarjoaa hellävaraisia tuotteita, joiden tarkasti valitut raaka-aineet sopivat hyvin myös herkälle iholle. A-Derma tuotteiden vaikuttava aina on Rhealalbe-kaura. Se rahoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa hellävaraisesti myös herkkää ihoa.

Vichy tarjoaa ihoa hoitavia ja tasapainottavia tuotteita niin naisille kuin miehillekin ja suomalainen Favora sopii erityisesti herkälle iholle. Sen tuotteiden raaka-aineet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Myös Atopik on kotimainen ihonhoitosarja, joka sopii erityisesti herkän ihon suojaamiseen ja hoitamiseen.

Decubal -tuotteet on suunniteltu pohjoismaisen ihon tarpeisiin. Se tarjoaa sopivasti kosteuttavat tuotteet kaikkiin eri vuodenaikoihin.

Sebamed on tutkitusti turvallinen ihonhoitosarja, jonka puhtaat raaka-aineet vahvistavat ihon luonnollista suojaa. CeraVe vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja auttaa pitämään ihon pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. Ivy Aia ihonhoitosarja on täysin vegaaninen ja allergiasertifioitu. Se tarjoaa korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ilman turhia kemikaaleja.

Fillerina-täyteainehoito on ensimmäinen dermokosmeettinen täyteaine, jota käytetään iholle eikä pistetä ihoon.

Ennenaikaiseen hiustenlähtöön Rogaine ja hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin Priorin Extra, Biorion, Ducray, Plantur 39 ja Mark Birch -tuotesarja.

Kaikki apteekkikosmetiikkasarjamme auttavat sinua päivittäisessä ihonhoidossasi. Tutustu myös muihin ihonhoitotuotteisiimme.