Imeskelytabletit ja purukumit - Pahanhajuinen hengitys

Imeskelytabletit ja purukumit - Pahanhajuinen hengitys

Imeskelytabletit ja purukumit poistavat hengityksen hajua

Imeskelytabletit ja purukumit voivat auttaa tehokkaasti pahanhajuiseen hengitykseen. Erityisen suuri apu niistä on, jos pahanhajuinen hengitys johtuu ensisijaisesti kuivasta suusta, sillä imeskelytabletit (Reladent) ja purukumi (SB12) lisäävät syljeneritystä. 

View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

7 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Imeskelytabletit ja purukumit

Imeskelytabletit ja purukumit voivat auttaa tehokkaasti pahanhajuiseen hengitykseen. Saat apteekistamme Reladent-imeskelytabletit sekä SB12-purukumit. Pahanhajuinen hengitys eli halitoosi on yleinen, jopa joka toisen ihmisen harmina oleva vaiva. Siihen voi vaikuttaa tehokkaimmin huolehtimalla hyvästä suuhygieniasta, eli hampaiden harjauksesta ja hammasvälien sekä kielen puhdistuksesta. Myös imeskelytabletit ja purukumit voivat parantaa suun terveyttä. Ne sisältävät usein fluoria ja ksylitolia ja lisäävät myös syljeneritystä. Erityisen hyödyllisiä ne ovat, jos pahanhajuinen hengitys johtuu kuivasta suusta, jolloin syljenerityksen lisääminen auttaa myös mahdollisiin suun tulehduksiin. 

Pahanhajuinen hengitys eli halitoosi on yleinen, jopa joka toisen ihmisen harmina oleva vaiva. Siihen voi vaikuttaa tehokkaimmin huolehtimalla hyvästä suuhygieniasta, eli hampaiden harjauksesta ja hammasvälien sekä kielen puhdistuksesta. 

Toisin kuin usein ajatellaan pahanhajuisen hengityksen syynä ei ole vatsan toiminta. Paha haju voi johtua ruoka- tai nautintoaineista (valkosipuli, tupakka, alkoholi), mutta yleensä pahan hajun syynä on jokin suun terveyden pulma, kuten suun tulehdus tai hampaiden reikiintyminen.

Pahanhajuinen hengitys voi johtua myös nielurisoihin kertyvistä niin sanotuista propuista, jotka kulkeutuvat nielusta suuhun. Myös suun kuivuminen aiheuttaa pahanhajuista hengitystä. Lapsilla pahanhajuinen hengitys voi johtua lisäksi suurentuneesta kitarisasta. 

Erityisen suuri apu imeskelytableteista ja purukumeista on, jos pahanhajuinen hengitys johtuu kuivasta suusta, sillä imeskelytabletit ja purukumit lisäävät syljeneritystä. Sylki vaikuttaa suun terveyteen, ja erityisesti kuivasuisella syljenerityksen lisääminen vähentää sekä suun tulehduksia että pahanhajuista hengitystä. 

Imeskelytabletti ja purukumit pahanhajuiseen hengitykseen 

Imeskelytabletit ja purukumit lisäävät syljeneritystä ja parantavat siten suun terveyttä. Erityisen tärkeää syljenerityksen lisääminen on kuivasuisille. Pahanhajuista hengitystä voi hoitaa apteekkimme syljeneritystä lisäävillä imeskelytableteilla ja purukumeilla (Reladent, SB12). 

SB12 Boost -purukumit auttavat tehokkaasti pahanhajuiseen hengitykseen. Ne sisältävät sinkkiä, fluoria ja ksylitolia. Eucalyptus Whiten maku on viileä ja raikas eukalyptus, Strong Mintin taas vahva ja raikas minttu. 

Reladent-imeskelytabletit on tarkoitettu käytettäväksi edistämään suun terveyttä yleisesti. Reladent-tabletit sisältävät kylmäkuivattua Lactobacillus reuteri Prodentis® -maitohappobakteeria. Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista, jota on luonnostaan muun muassa syljessä ja äidinmaidossa. 

Annostusohjeena on yksi imeskelytabletti päivässä hampaiden harjaamisen jälkeen. Tabletin annetaan sulaa suussa hitaasti, jotta hyödylliset bakteerit pääsevät vaikuttamaan mahdollisimman pitkään. Tuloksia pitäisi näkyä jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen, kun suun bakteeristo on tasapainottunut. Reladent sopii käyttöön myös lapsille ja raskaana oleville.

Löydät apteekkimme muut suun hoitoon tarkoitetut valmisteet täältä (Suu ja hampaat). 

Yotuel Breath -kapselit pahanhajuisen hengityksen hoitoon

Yotuel Breath -kapselit vähentävät pahanhajuista hengitystä. Mintun makuinen kapseli niellään veden kanssa, eikä sitä saa pureskella. Vaikutus alkaa noin 20 minuutin kuluttua.

Annostusohjeena on 1–2 kapselia kerralla ja korkeintaan yhdeksän kapselia vuorokaudessa. Yotuel Breath -kapselit sisältävät extraneitsytoliiviöljyä, kalagelatiinia, glyseriiniä, persiljansiemen-, piparminttu- ja mentoliöljyjä sekä klorofylliä.

Yotuel Breath -kapselit eivät sovi raskaana oleville.