Käsidesi mukaan matkoille ja mökille

Käsien desinfiointi vähentää tehokkaasti erilaisista mikrobeista johtuvien infektioiden tartuntariskiä. Tehokkain tapa puhdistaa kädet on niiden peseminen puhtaalla vedellä ja saippualla, mutta matkustettaessa ja mökkeillessä puhdasta pesuvettä ei ole aina saatavilla.

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Etenkin matkoilla on erittäin tärkeää huolehtia käsien puhtaudesta, ja siksi matkustaessa on hyvä pitää aina mukana käsien desinfiointiainetta.

Käsidesiä annostellaan kuiville käsille ja se levitetään huolellisesti niin, että koko käsien alue on kosketuksissa desinfiointiaineen kanssa. Käsiä hierotaan vähintään 30 sekunnin ajan, kunnes alkoholi on kokonaan haihtunut ja kädet ovat kuivat.

Monissa käsien desinfiointiaineissa on käsien kuivatusta vähentäviä ainesosia, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti päivittäin. 

Verkkoapteekit.fi:n valikoimasta löydät pienet matkalle mukaan otettavat käsidesit sekä esimerkiksi mökkioloihin sopivat isommat pumppupullot. 

Antibacin antiseptistä käsigeeliä on saatavilla esimerkiksi 50 ja 100 ml:n pulloissa. 

Desipower-käsidesigeeliä on myytävänä isossa 500 ml:n pumppupullossa.

Neo-Amisept-desinfiointituotteet käsien desinfiointiin

Neo-Amisept-käsihuuhdetta on saatavilla 100 ml:n matkalle mukaan otettavassa pullossa ja 300 ml:n pumppupullossa. Neo-Amisept sopii yhtä lailla ammattikäyttöön päiväkoteihin ja kouluihin kuin kotikäyttöön ja matkoille ja mökille.

Neo-Amisept-käsidesiä voivat käyttää kaikenikäiset ja useita kertoja päivässä. Se sisältää kahta alkoholia, isopropanolia ja etanolia, sekä ihoa hoitavia ja suojaavia aineita, glyseryylikokoaattia ja glyserolia. Ihoa hoitavat aineet vähentävät alkoholin ihoa kuivaavaa vaikutusta. 

Tuotevalikoimassa on nykyisin myös käteviä mukaan otettavia desinfiointipyyhkeitä. Neo-Amisept desinfioivia kertapyyhkeitä voi käyttää sekä pintojen että käsien desinfiointiin. Lisäksi niitä voidaan käyttää ihon, käsien, ampullien ja ruiskeliuospullojen desinfiointiin ennen lääkintätehtäviä.

Neo-Amiseptiä on saatavilla myös desinfiointiliuoksena, jota käytetään laimentamattomana ihon desinfioimiseen ennen lääkintätehtäviä. Tuote soveltuu myös lääkinnällisten instrumenttien, ampullien ja ruiskeliuospullojen desinfiointiin. 

Desinfiointiliuoksen vaikuttavat aineet ovat bakteereja ja sieni-itiöitä tuhoavia aineita, jotka täydentävät toistensa tehoa ja toimivat yhdessä laajakirjoisesti. Neo-Amisept-desinfiointiliuosta ei saa käyttää yhdessä saippuan kanssa, koska aineet muodostavat saippuan kanssa veteen liukenemattoman saostuman.