Ihokarvojen poisto – huolehdi ihosta sheivauksen aikana

Ihokarvojen poisto on helpointa höyläämällä. Karvat eivät kuitenkaan lähde terällä höyläämällä eli sheivaamalla pois karvatupesta asti, ja siksi ne kasvavat nopeasti takaisin. Kun ihokarvoja poistaa usein, voi iho ärtyä. Ihon ärtymistä voi ehkäistä pehmittämällä karvoja lämpimässä suihkussa, pesemällä iho huolellisesti, käyttämällä terävää höylää ja höyläämällä myötäkarvaan.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Ihokarvojen poisto 

Ihokarvojen poisto on helpointa höyläämällä eli sheivaus. Karvat eivät kuitenkaan lähde terällä höyläämällä pois karvatupesta asti, minkä vuoksi karvat kasvavat nopeasti takaisin. Kun ihokarvoja poistaa sheivaamalla usein, voi iho ärtyä. 

Ihon ärtymistä voi ehkäistä monin tavoin: 

- pehmitä karvoja lämpimässä suihkussa tai saunassa

- pese iho lämpimällä vedellä ennen ihokarvojen poistoa

- käytä höyläämiseen siihen tarkoitettua geeliä (esimerkiksi RFSU Intim Easy Shave) 

- jos ihosi on herkkä, höylää myötäkarvaan 

- käytä vain höylää, jonka terä on riittävän terävä

- kuivaa iho

Ihokarvojen poiston jälkeen iho huuhdellaan mieluiten kylmällä vedellä, jolloin ihohuokoset sulkeutuvat. Pesun ja kuivaamisen jälkeen iholle levitetään rauhoittava voide, esimerkiksi RFSU Intim Cooling Balm

Ihokarvojen poiston jälkeen iholle nousevat punaiset näpyt johtuvat karvatuppien tulehduksesta. Karvatupentulehdus paranee yleensä itsestään muutamassa päivässä, kun karvat alkavat taas kasvaa. 

Etenkin intiimialueiden ohuelle herkälle iholle näitä karvatuppien tulehduksesta johtuvia punaisia näppylöitä tulee helposti. 

Tulehdusta voi ehkäistä pesemällä iho huolellisesti ennen sheivausta ja käyttämällä mahdollisimman terävää terää. Ihon kevyt desinfiointi ajelun jälkeen voi myös vähentää tulehdusta. 

RFSU Intim Cooling Balm -geeli voi ehkäistä myös karvatuppien tulehtumista. 

Ihokarvoja voi poistaa myös vahaamalla, sokeroimalla sekä ihokarvanpoistolaitteilla.

RFSU Intim Easy Shave -geeli sheivaukseen

Ihokarvojen poistoon tarkoitettu RFSU Intim Easy Shave -geeli pehmentää ihoa ja helpottaa karvojen poistoa. Se on kehitetty erityisesti intiimialueen sheivaukseen, mutta sitä voi käyttää koko vartalolle ihokarvojen poistoa helpottamaan. Tuote sopii hyvin herkälle iholle.

RFSU Intim Easy Shave pysyy ihokarvojen poiston ajan paikoillaan eikä vaahtoa. Geeliä käyttämällä näkee siis helposti, mistä karvat on jo ajeltu. 

Miedosti hajustettu geeli sisältää kamomillaa ja se tukee ihon oman pH-tasapainon säilymistä. 

RFSU Intim Cooling Balm sheivauksen jälkeen

Ihokarvojen poiston after shave -tuote Intim Cooling Balm on mieto geeli, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Intim Cooling Balm voi vähentää ihoärsytyksen lisäksi karvatupentulehduksen syntymistä.

Kamomillaa sisältävä geeli levitetään iholle heti pesun ja kuivauksen jälkeen. Se imeytyy helposti ja auttaa ihoa toipumaan rasituksesta. Geeliä voi käyttää päivittäin ihokarvojen poiston jälkeen. 

Intim Cooling Balm on suunniteltu erityisesti intiimialueiden ihon hoitoon karvojen poiston jälkeen, mutta geeliä voi käyttää koko vartalolla.