Makeiset , kurkkupastillit ja apteekin salmiakki

Makeiset , kurkkupastillit ja apteekin salmiakki

Apteekin kurkkupastillit hillitsevät makeanhimoa ja auttavat tukkoisuuteen

Makeiset, joita voi imeskellä pitkään, voivat hillitä makeanhimoa ja toimia laihduttamisen tukena. Apteekkimme laajasta Carmolis-yrttikaramellien ja -yrttipastillien valikoimasta löydät makeiset myös helpottamaan tukkoisuutta ja kurkun käheyttä. 

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Järjestä laskevasti
per sivu

Makeiset - apteekin salmiakki ja kurkkupastillit

Makeiset, joita voi imeskellä pitkään, voivat hillitä makeanhimoa ja toimia laihduttamisen tukena. Laihduttaminen on pitkäjänteisyyttä vaativa prosessi, jossa motivaation ylläpitäminen on tärkeää. Apteekkimme kovat makeiset, joista osa on myös sokerittomia, voivat auttaa makeanhimon yli. Apteekkimme laajasta Carmolis-yrttikaramellien ja -yrttipastillien valikoimasta löydät makeiset myös helpottamaan tukkoisuutta ja kurkun käheyttä sekä suun kuivuutta. Esimerkiksi perinteinen Carmolis Hunaja Kurkkukaramelli sisältää hunajaa ja C-vitamiinia.  

Laihduttamisen esteenä on usein makeanhimo. Apteekkimme pitkään imeskeltävät, kovat pastillit voivat lievittää makeannälkää ja toimia siten painonhallinnan tukena. 

Laihduttaminen pienestäkin ylipainosta normaalipainoon ehkäisee tehokkaasti lihavuussairauksien syntyä. Kun ylipainoa on huomattavasti (painoindeksi yli 30), pienikin painon pudotus voi olla ratkaisevaa kokonaisterveyden kannalta. Painonpudottamisella voidaan myös parantaa jo alkaneita sairauksia, kuten alkuvaiheen diabetes tai kohonnut verenpaine.  

Laihduttamisen tueksi on olemassa myös lääkkeitä, mutta niitä tulee käyttää vain lääkärin ohjeistamana. Voit lukea lisää laihduttamisesta täältä (Lisäravinteet, Painonhallinta – Laihdutus).  

Makeiset auttavat myös suun kuivuuteen ja kurkun käheyteen. Esimerkiksi perinteinen Carmolis Hunaja Kurkkukaramelli on tarkoitettu käheälle kurkulle ja helpottamaan nenän tukkoisuutta. 

Saat apteekistamme Carmolis-yrttikaramellit ja -yrttipastillit sekä aptekkarin salmiakkijauhetta ja apteekinsalmiakkia (Haganol Mixeri) ja Reformi Luomu Nallekarkkeja. 

Makeiset voivat auttaa hillitsemään makeanhimoa

Makeiset voivat toimia makeanhimon hillitsijöinä, kunhan ne ovat pitkään imeskeltäviä, kovia makeisia. Apteekkimme valikoimasta löydät Carmolis-yrttikaramellit ja -yrttipastillit, joista osa on myös sokerittomia. 

Painon pudottaminen onnistuu pitkäkestoisesti, kun uudet terveet elintavat, liikunnan lisääminen ja terveellinen ruokavalio, tulevat osaksi arkea. Laihduttamisen esteenä on usein makeanhimo. Apteekkimme pitkään imeskeltävät pastillit voivat lievittää makeannälkää ja toimia siten painonhallinnan tukena. 

Carmolis-makeisista osa on sokerittomia ja ne sopivat erityisen hyvin laihduttajan käyttöön. Painoaan pudottavan on myös hyvä valita kova makeinen, jonka imeskely suussa kestää pitkään.

Carmolis-makeiset kurkun käheyteen ja tukkoisuuteen

Carmolis-yrttikaramellit ja -yrttipastillit sisältävät eteerisiä öljyjä. Ne on tarkoitettu tukkoisuuden ja kurkun käheyden ja kuivuuden sekä ääniongelmien hoitoon. Ne myös raikastavat hengitystä. Carmolikset sopivat hyvin esimerkiksi työssään paljon puhuville ja laulajille. 

Carmolis-karamellien eri vaihtoehdoista löydät kokeilemalla itsellesi sopivan pastillin. Osassa karamelleja on esimerkiksi hunajaa (Carmolis Hunaja) tai C-vitamiinia (Carmolis Inkivääri). 

Carmolis Terva Yrttipastilli on myös pehmeä, joten sitä on helppo imeskellä suussa puhuessaan.