Maskit - FFP2-luokan hengityssuojain - Kirurginen suu nenäsuojus

Maskit - FFP2-luokan hengityssuojain - Kirurginen suu nenäsuojus

Maski - FFP2-luokan hengityssuojain - kirurginen suu nenäsuoja

Maskit estävät tehokkaasti koronaviruksen leviämistä. Suomessa on voimassa suositus kasvomaskin käyttöön COVI19-epidemian takia. Löydät apteekistamme kertakäyttöiset ja pestävät kasvomaskit sekä FFP2-hengityssuojaimet, jotka suojaavat paremmin käyttäjäänsä.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Maski estävät koronaviruksen (COVID19) leviämistä 

Kirurginen hengityssuojain estää tehokkaasti koronaviruksen leviämistä. Suomessa on voimassa suositus kasvomaskin käyttöön COVI19-epidemian takia. Tarkemmat suositukset maskin käytöstä riippuvat epidemian vaiheesta ja voivat siksi vaihdella myös alueittain. Kasvomaskin käyttö vähentää tehokkaasti tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä. Maskit estävät siis mahdollisesti COVID19-tartunnan saanutta levittämästä tautia eteenpäin. Vain osa kasvomaskeista on hengityssuojaimia, jotka suojaavat myös käyttäjäänsä tartunnan saamiselta. Saat apteekistamme aikuisten ja lasten kertakäyttöiset kirurgiset kasvomaskit, pestävät kangasmaskit sekä FFP2-hengityssuojaimet, jotka suojaavat paremmin myös käyttäjäänsä.

Maskit estävät tehokkaasti koronaviruksen (COVID 19) leviämistä. Löydät apteekistamme kertakäyttöiset ja pestävät kasvomaskit sekä lisäksi FFP2-luokan hengityssuojaimet. FFP2-hengityssuojain suojaa myös käyttäjäänsä mikrobeilta tehokkaammin kuin tavalliset kasvomaskit

Suomessa on voimassa suositus kasvomaskin käyttöön COVI19-epidemian takia. Tarkemmat suositukset maskin käytöstä riippuvat epidemian vaiheesta ja voivat siksi vaihdella myös alueittain.

Maskia tulee käyttää, sillä koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana. Kasvomaskin käyttö vähentää tehokkaasti tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä. Maskit estävät siis mahdollisesti COVID19-tartunnan saanutta levittämästä tautia eteenpäin.  Vain osa kasvomaskeista on hengityssuojaimia, jotka suojaavat myös käyttäjäänsä tartunnan saamiselta. 

Saat apteekistamme aikuisten ja lasten kertakäyttöiset kirurgiset kasvomaskit, pestävät kangasmaskit sekä myös FFP2-hengityssuojaimet, jotka suojaavat paremmin myös käyttäjäänsä.

Pestävät ja kertakäyttöiset maskit aikuisille ja lapsille

Saat apteekistamme sekä pestäviä, puuvillaisia kangasmaskeja että kertakäyttöisiä kirurgisia kasvomaskeja.

Pestävä kasvomaski on valmistettu hypoallergeenisesta 100-prosenttisesta puuvillasta. Kangasmaski vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön ja voi estää koronaviruksen leviämisen. Kasvomaskin voi pestä 90 asteen lämpötilassa ja sen voi silittää. Aikuisten kangasmaskit ovat valkoisia, lasten koon väri on sininen.

Kirurgisia kertakäyttöisiä suu-nenäsuojia on saatavilla apteekissamme mustana, sinisenä ja vaaleanpunaisena. Saat apteekistamme myös lapsille tarkoitetun kertakäyttöisen kirurgisen kasvomaskin. Kolmikerroksinen kirurginen suu-nenäsuojus myydään 50 kappaleen paketissa.

DesiNg-maski on suunniteltu ja valmistettu Suomessa

DM2.0 eli DesiNg-maski on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Suojain vähentää merkittävästi käyttäjän hengityksen, puhumisen ja yskimisen levittäviä sylkipisaroita. DM2.0 ei kuitenkaan suojaa käyttäjäänsä viruksilta, eli se ei ole hengityssuojain.

DesiNg on testattu suomalaisessa laboratoriossa ja mittausten perusteella DM2.0-maskin suodatustehokkuus oli 97,9 %. Se vastaa laboratorion menetelmäkuvauksessa esitetyn määrityksen mukaan standardin EN-14683:2019 suodatustehokkuusvaatimusta Type 1 (Type 1 ≥ 95 %, Type 2 ≥ 98 %).

Suu-nenäsuojaimen materiaalin on valmistanut Ahlström-Munksjö Tampere Oy.

FFP2-hengityssuojain suojaa myös käyttäjäänsä

FFP2-hengityssuojain on kertakäyttöinen kasvomaski, joka suojaa myös käyttäjäänsä tavallista kasvomaskia tehokkaammin mikrobeilta. 

FFP2 on CE-merkitty 5-kerroksinen kertakäyttöinen hengityssuojain. Se on tarkoitettu estämään COVID19 pandemian tartunnan leviämistä. 

Venttiilitön FFP2-suojain toimii kuten muut kasvomaskit, eli se estää käyttäjäänsä levittämästä virusta. Lisäksi FFP2-suojain voi suojata myös käyttäjäänsä koronavirustartunnalta.