Liukuvoide - vibraattori ja muu seksuaaliterveys

Liukuvoide - vibraattori ja muu seksuaaliterveys

Liukuvoide ja vibraattori voivat lisätä seksuaaliterveyttä

Löydät täältä apteekkimme liukuvoiteet, hierontageelit ja vibraattorit. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 17

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 17

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Seksuaaliterveydellä tarkoitetaan kehollista, tunteellista, henkistä ja sosiaalista seksuaalisuuteen liittyvää hyvinvoinnin tilaa.

Seksuaaliterveydestään on siis huolehtinut hyvin, kun

- on kyky nauttia kaikkia osapuolia tyydyttävistä seksuaalisista suhteista 

- on mahdollisuus olla altistumatta seksuaaliselle kaltoinkohtelulle

- suojautuu seksitaudeilta 

Lisääntymisterveyteen liittyvät lisäksi 

- mahdollisuus suunnitella raskautta

- mahdollisuus turvalliseen raskauteen ja synnytykseen

Seksuaaliterveys ei ole sama asia kuin seksuaalisuutta rajoittavan sairauden tai toimintahäiriön puuttuminen. Seksuaaliterveydestään voi huolehtia läpi elämän. 

Omasta seksuaalisuudestaan nauttiminen on tärkeä osa ihmisen elämää. Liukuvoiteet, hierontageelit ja vibraattorit voivat lisätä seksuaalisuudesta saatavaa nautintoa.

Esimerkiksi iän myötä kuivuvien emättimen limakalvojen ei ole syytä antaa vaikuttaa seksuaalisuudesta nauttimiseen. Yhdynnän aikana käytettävät liukuvoiteet tekevät yhdynnästä nautinnollisemman kokemuksen. Liukuvoiteita voi käyttää myös oman tyydytyksen apuna esimerkiksi vibraattorien kanssa. 

Liukuvoiteet (Durex KY Jelly, Femisan, Elivo)

Liukuvoiteiden tarkoitus on tehdä yhdynnästä miellyttävä kokemus. Erityisesti vaihdevuosien jälkeen, kun emättimen limakalvot kuivuvat, on liukuvoiteiden käyttö usein tärkeä osa miellyttävää seksuaalista nautintoa. Liukuvoiteet helpottavat emättimen kuivuutta ja intiimialueiden epämukavuutta tarjoamalla lisäkosteutusta. 

Löydät täältä apteekkimme vesipohjaiset liukuvoiteet, joita voit käyttää kaikkien kondomien ja myös seksilelujen kuten vibraattorien kanssa. Liukuvoiteet on myös helppo pestä pois ja osa tuotteista on tahraamattomia. 

Voit halutessasi tilata tuotteet verkkoapteekistamme kotiinkuljetuksena. 

ACO Intim Caring Glide -liukuvoide on vesi- ja silikonipohjainen. Se vähentää hankausta ja kitkaa ja antaa helpotusta kuiville limakalvoille. Hajusteeton liukuvoide muodostaa limakalvoille suojaavan kalvon, joka auttaa ylläpitämään limakalvojen luonnollista kosteustasapainoa. ACO Intim Caring Glide on kehitetty erityisesti naisen herkälle intiimialueelle ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten kondomien kanssa. 

Elivo-liukastingeeli on vesipohjainen ja se sopii päivittäiseen käyttöön. Se sisältää kosteutta sitovia ja hoitavia aineita, jotka sopivat myös herkille limakalvoille. Glyseroli ja maitohappo auttavat ylläpitämään intiimialueen luonnollista kosteustasapainoa. Elivo on hajusteeton ja vegaaninen ja se sopii käytettäväksi kaikkien kondomien kanssa.

Femisan-liukastusgeeliä käytetään suojaamaan ja kosteuttamaan kuivia limakalvoja. Sen pH-arvo on 5,5, joten se sopii hyvin käyttöön intiimialueille.  Femisan on kirkas geeli, joka levittyy hyvin ja jättää iholle suojaavan pinnan. Tuote on tahraamaton ja sisältää veteen liukenevia kasviöljyjä, joten se on helppo pestä pois. Femisan ei sisällä väriaineita eikä hajusteita. 

Durex-tuotemerkiltä löytyy useita liukuvoiteita ja myös stimulointigeeli Durex Intense Orgasmic Gel. 

K-Y Jelly personal lubricant -geeli on hajusteeton, vesipohjainen liukastingeeli, joka helpottaa limakalvojen kuivuudesta johtuvia yhdyntävaikeuksia. Durex K-Y Jelly on helppo pestä pois ja se sopii käytettäväksi kaikkien kondomien kanssa. 

Durex Play Massage 2 in 1 Aloevera on yhdistetty hierontageeli ja liukuvoide, joka tehostaa tyydytyksen tunnetta. Voit käyttää Durex Massage 2 in 1 -geeliä sekä kondomien että seksilelujen esimerkiksi vibraattorien kanssa.  

Durex Intense Orgasmic Gel on kehitetty edistämään voimakkaampien orgasmien syntyä. Se sisältää Desirex-stimulanttia. Durexin tuotetestissä 80 % Intense Orgasmic Geliä käyttäneistä naisista saavutti orgasmin. Stimulointigeeli soveltuu käytettäväksi kaikkien kondomien kanssa.

Durex Intense Orgasmic Gel -liukastingeelin joutumista silmiin ja rikkinäiselle iholle tai haavoihin on vältettävä. Tuotteen käyttö on lopetettava, jos se ärsyttää limakalvoja. Tuote saattaa aiheuttaa lämmön, viileyden tai kihelmöinnin tunteita, mutta nämä tuntemukset ovat vaarattomia. Raskaana olevien ja imettävien on kysyttävä lääkäriltä ohjeet tuotteen käyttöön. 

Belladot Bodil -G-pistevibraattori

Belladot Bodil on taipuisa G-pistevibraattori. Vibraattorin moottori sijaitsee sauvan päässä, minkä vuoksi se on tehokas G-pistestimulaattori. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Belladot Bodil -kiihotin on pehmeää materiaalia. Sitä on saatavilla verkkokaupastamme keltaisena ja sinisenä. Tuotteen mukana tulee säilytyspussi.  

Ehkäisy >>>