Pesuvoiteet, pesulaput ja pesukintaat

Pesuvoiteet ja pesulaput vedettömään ihon pesuun

Pesuvoiteita ja -lappuja voi käyttää ihon puhdistamiseen, jos juoksevaa vettä ei ole helposti saatavilla. TENA:n valikoimasta löydät erilaisia pesulappuja (Soft Wipes, Cellduk) ja -kintaita (Wash Gloves) ihon pesuun. Niiden kanssa voi käyttää TENA ProSkin Wash Cream -pesuvoidetta, jota ei tarvitse huuhdella iholta pois.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Järjestä laskevasti
per sivu

Wash Cream -pesuvoide sopii hyvin ihon puhdistamiseen inkontinenssituotteen vaihdon yhteydessä, mutta sitä voi käyttää muutenkin koko vartalon ihon pesuun. LV Oat Gentle Cleansing Milk on kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu kasvojen puhdistusmaito. Se sisältää hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka pitävät ihon kosteana pesun jälkeen. 

Pesuvoiteet ja pesulaput

Pesuvoiteet ja -laput sopivat ihon puhdistamiseen erityisesti silloin, jos juoksevaa vettä ei ole helposti saatavilla. 

TENA:n valikoimasta löydät erilaisia pesulappuja (Soft Wipes, Cellduk) ja -kintaita (Wash Gloves) ihon pesuun. Niiden kanssa voi käyttää TENA ProSkin Wash Cream -pesuvoidetta, jota ei tarvitse huuhdella iholta pois. 

Wash Cream -pesuvoide sopii hyvin ihon puhdistamiseen inkontinenssituotteen vaihdon yhteydessä, mutta sitä voi käyttää muutenkin koko vartalon ihon pesuun. 

LV Oat Gentle Cleansing Milk on kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu kasvojen puhdistusmaito. Pesuvoide sisältää hyaluronihappoa ja ihoa suojaavia glyseriinejä, jotka pitävät ihon kosteana pesun jälkeen. 

TENA ProSkin -pesuvoidetta ei huuhdella vedellä

TENA ProSkin Wash Cream -pesuvoidetta ei tarvitse huuhdella pesun jälkeen pois vedellä. Voide on suunniteltu koko vartalon ihon puhdistukseen, mutta se sopii erityisen hyvin inkontinenssipotilaiden ihon puhdistamiseen esim. inkontinenssituotetta vaihdettaessa. 

Pesuvoide sekä puhdistaa että suojaa ja kosteuttaa ihoa ja ehkäisee myös hajuja. Saippuaton pesuvoide auttaa myös ylläpitämään ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Pesulappu (Soft Wipes, Cellduk) ja pesukinnas (Wash Gloves)

TENA:n pesulaput ja -kintaat sopivat erityisesti ihon puhdistukseen inkontinenssituotteiden vaihdon yhteydessä. Niitä voi kuitenkin käyttää muutenkin koko vartalon pesuun ja puhdistukseen. 

TENA Soft Wipes -pesulappuja voi käyttää joko vedellä kostutettuna tai TENA ProSkin Wash Cream Pesuvoiteen kanssa. Pesulaput on valmistettu pehmeästä nukkaamattomasta materiaalista ja ne kestävät hyvin myös kostutettuina. Pesulapun koko on 30 cm * 32 cm ja pakkaus sisältää 132 kpl pesulappuja.

TENA Cellduk -pesulaput sopivat henkilökohtaisen pesun lisäksi vuodekylpytoimenpiteisiin ja myös siivoukseen. Pesulaput ovat lankavahvistettua märkälujaa selluloosaa, joten ne eivät hajoa kastuessaan. Cellduk-pesulappuja voi käyttää vesi- ja saippuapesussa tai pesuvoiteiden ja öljyjen kanssa. Pesulapun koko on 25 cm * 26 cm ja pakkaus sisältää 200 kpl lappuja. 

Saat apteekistamme myös TENA:n muovitetut ja muovittamattomat ProSkin Wash Gloves -pesukintaat. Niitä käytetään pesulappujen tapaan ihon päivittäisessä puhdistuksessa ilman juoksevaa vettä. Pesukinnasta voi käyttää joko veteen kostutettuna tai TENA Wash Cream -pesuvoiteen kanssa. Pakkauksessa on 200 kpl kertakäyttöisiä pesukintaita. 

TENA ProSkin Kosteat pyyhkeet ovat aikuisille tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä. Ne puhdistavat ja kosteuttavat herkkää ihoa. Suurikokoinen kosteuspyyhe sopii hyvin intiimialueen puhdistamiseen esimerkiksi inkontinenssituotteen vaihdon yhteydessä. Kosteuspyyhkeitä voi käyttää tarvittaessa myös koko vartalon puhdistukseen veden ja saippuan sijaan. 

LV Oat Gentle -puhdistusmaito kuivalle iholle

LV Oat Gentle Cleansing Milk on kuivalle ja herkälle iholle suunniteltu kasvojen puhdistusmaito. Se sisältää hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka pitävät ihon kosteana pesun jälkeen. 

Puhdistusmaito levitetään joko kuivalle tai kostutetulle iholle. Puhdistusmaitoa hierotaan iholle kevein, pyörivin liikkein. Sen jälkeen iho pyyhitään puhtaaksi paperilla tai vanu- tai puhdistuslapulla. Kasvot voi myös pestä lopuksi vedellä. 

LV Oat Gentle -puhdistusmaito poistaa sekä vesiliukoisen että vedenkestävän meikin.