Voiteet varsiluomien, couperosan ihon ja vaippaihottuman hoitoon

Voiteet varsiluomien, couperosan, psoriaasin ihon hoitoon

Hoitovoiteita käytetään monenlaisten iho-oireiden hoitoon ja suojaamaan ihoa. Löydät täältä apteekkimme magnesiumvoiteet väsyneille lihaksille, pihkavoiteen ehkäisemään tulehduksia sekä sinkkipastat ja muut vaippaihottuman hoitovoiteet. ACO:n tuotteista löydät hoitovoiteet esimerkiksi psoriaasin, couperosan ja kosketusallergian oireiden hoitoon.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 65

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 65

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Apteekkimme valikoimiin kuuluu myös Cavilonin ihonsuojavoide, joka on tarkoitettu suojaamaan ihoa esimerkiksi inkontinenssin aiheuttamilta ihovaurioilta. Lisäksi apteekissamme on laaja valikoima  A-Derman ihonhoitotuotteita... 

Muut hoitovoiteet

Hoitovoiteita käytetään monenlaisten iho-oireiden hoitoon ja suojaamaan ihoa. Löydät täältä apteekkimme magnesiumvoiteet väsyneille lihaksille, pihkavoiteen ehkäisemään tulehduksia sekä sinkkipastat ja muut vaippaihottuman hoitovoiteet. 

ACO:n tuotteista löydät hoitovoiteet esimerkiksi psoriaasin, couperosan ja kosketusallergian oireiden hoitoon. 

Apteekkimme valikoimiin kuuluu myös Cavilonin ihonsuojavoide, joka on tarkoitettu suojaamaan ihoa esimerkiksi inkontinenssin aiheuttamilta ihovaurioilta. Cavilon suojaa ihoa ärsytykseltä pitkäkestoisesti, eikä se hankaloita liimapohjaisten tuotteiden, kuten lääketeippien tai liimasiteiden tarttumista.  

Voit lukea lisää inkontinenssista ja sen hoidosta täältä (Virtsankarkailu – Inkontinenssi). 

Lisäksi apteekissamme on laaja valikoima  A-Derman ihonhoitotuotteita. Esimerkiksi hajusteeton ja säilöntäaineeton A-Derma Exomega Control Balm -voide on tarkoitettu atooppisen ihon hoitoon. 

Hoitovoiteet käsiekseeman, psoriaasin ja couperosan hoitoon 

ACO:n tuotteista löydät hoitovoiteet esimerkiksi käsiekseeman, psoriaasin ja couperosan iho-oireiden hoitoon sekä ehkäisemään oireiden uusiutumista. Tuotteet rauhoittavat punoitusta.

ACO Käsiekseema -voide (Hand Irritation Treatment Cream) sopii lievien ja keskivaikeiden käsi- ja kosketusihottumien oireiden hoitoon. Voide on hajusteeton, eikä sisällä kortisonia. Se rauhoittaa ihon tulehdusta ja vähentää ärsytyksestä tai allergisista reaktioista johtuvia oireita, joita ovat esimerkiksi kutina, punoitus, kuivuus ja halkeileva iho. ACO Käsiekseema-voiteen säännöllinen käyttö myös ennaltaehkäisee ihottuman syntymistä. 

ACO Rosacea voide on suunniteltu lievien ja keskivaikeiden rosacea- ja couperosa ihon hoitoon. Voide vähentää oireita, kuten ihon punoitusta, näkyviä pintaverisuonia sekä ihon kuivuutta ja turvotusta. Voide myös suojaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja ehkäisee oireiden uusiutumista. ACO Rosacea on hajusteeton ja siinä on UV-suoja. 

ACO Psoriasis -voide on tarkoitettu lievien ja keskivaikeiden psoriasisoireiden päivittäiseen hoitoon. Voide tukee ihon omaa korjautumista ja vähentää esimerkiksi ihon hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja paksuuntumista. ACO-voide imeytyy helposti, eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Voide ei sisällä kortisonia. 

Sinkkivoidetta vaippaihottuman tai muuten ärtyneen ihon hoitoon

A-Derma Primalba Nappy Change Cream on hajusteeton, suojaava voide vaippaihottumaan. Se sisältää kauranversouutetta, sinkkioksidia ja kuparisulfaattia, joiden yhdistelmä rauhoittaa ja suojaa vauvan ihoa. Voidetta levitetään iholle kerros aina vaipanvaihdon yhteydessä, kunnes ihottuma häviää. Sitä voi käyttää myös ennaltaehkäisemään vaippaihottuman syntyä. 

Wonderm Sinkkispray rauhoittaa ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Suihke sisältää sinkkioksidia, joka muodostaa ihon pinnalle suojaavan kerroksen. Lisäksi voiteen sisältämät kamomilla ja kehäkukka pehmentävät ja rauhoittavat punoittavaa ihoa. Sinkkispray on tarkoitettu ärtyneen ihon, esimerkiksi vaippaihottuman hoitoon ja ehkäisyyn. 

Löydät täältä myös apteekkimme Zinkosal-sinkkipastat.

Voit lukea lisää vaippaihottuman hoidosta täältä (Vauvan pesu ja ihonhoito). 

Magnesiumsuihke ja -geeli väsyneiden lihasten rentoutukseen

Magnesiumia käytetään myös ulkoisesti lievittämään rasittuneiden lihasten oireita. 

Löydät apteekistamme Xam Original Sprayn, joka on iholle suihkutettava ja levitettävä magnesiumvoide. Annostelun jälkeen ihoa voi hieroa kevyesti, jotta voiteen imeytyminen tehostuu. Spraytä voi käyttää koko kehon päivittäisessä ihonhoidossa. 

Nordic Healthilta löydät monia magnesiumia sisältäviä ihonhoitotuotteita. Esimerkiksi Magnesium Gel on rentouttava ja palauttava ja magnesiumihogeeli, joka on suunniteltu väsyneille lihaksille. 5 ml geeliä sisältää 500 mg magnesiumia. Geeli imeytyy nopeasti ihoon.

Pihkasalva - pihkavoide hoitaa ja ehkäisee tulehdusta

Kuusenpihka on luonnon raaka-aine, jolla on tulehduksia vähentävä vaikutus. Kuusenpihkavoiteella on tutkimusten mukaan antibakteerisia ominaisuuksia. Pihkasalva ja pihkavoide sopii ennaltaehkäisemään tulehdusten syntyä esimerkiksi pienissä nirhaumissa. Pihkavoiteen tehosta tulehtuneiden haavojen hoidossa on näyttöä, mutta jo tulehtunut haava on tärkeää näyttää lääkärille. Tulehtuneen haavan hoidosta tulee aina keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. 

Mills Pihkavoide Halkeamiin on apteekkimme ihoa hoitava ja suojaava pihkavoide. Se sisältää 5 % kuusenpihkaa. Voidetta käytetään esimerkiksi jalkojen iho-ongelmiin ja se sopii myös diabetesta sairastavan tulehdusherkkien jalkojen hoitoon. 

Abilar Pihkasalvaa hierotaan kuivalle iholle kerran tai kahdesti päivässä. Tehohoitona voidetta voi laittaa iholle illalla ennen nukkumaan menoa paksun kerroksen ja peittää jalan sen jälkeen puuvillasukalla. 

Meiltä myös Abilar Vet tuotteet myös eläinten haavojen ja nirhaumien hoitoon.

Varsiluomien jäädytyshoito

Varsiluomet on ihonvärisiä tai ruskehtavia, pehmeitä ja ulkonevia hyvänlaatuisia ihokasvaimia. Luomet ovat noin 2 - 5 millimetrin mittaisia. Varsiluomet ovat kiinni ympäröivässä ihossa kapealla varrella.

SyylEnd Skin tags -jäädytyshoito on tarkoitettu varsiluomien omatoimiseen poistoon. Varsiluomien poisto noin 20 sekunnin jäädytyshoidolla on tehokas niskan, kaulan, rintakehän, kainaloiden ja käsivarsien sisäpintojen alueelta. Käytä tuotetta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Käyttöohjeeseen on tutustuttava huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Raskaana olevan tai imettävän on hyvä keskustella lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.