Koirat

Millaisia ovat koirien sairaudet ja tapaturmat ja miten niitä hoidetaan?

Meiltä Verkkoapteekit.fi:stä saat koirille tarkoitetut lääkkeet ja muut eläinvalmisteet. Löydät valmisteet niin hampaiden ja ikenien, ihon ja turkin kuin korvien ja silmien hoitoon sekä myös matolääkkeet ja ulkoloisten häätöön tarkoitetut lääkkeet.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 245

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-16 / 245

Sivu
Järjestä laskevasti
per sivu

Koiran terveys ja hyvinvointi vaatii säännöllistä huolehtimista. Koira on hyvä totuttaa hoitotoimenpiteisiin jo pentuna. Totuttaminen päivittäisiin hoitotoimiin tapahtuu parhaiten pöydän päällä. Hoitotilanteiden tulisi olla koiralle mahdollisimman miellyttäviä. Koiranpennut pitävät esimerkiksi turkin harjaamisesta, joten koiran korvien, silmien ja hampaiden tarkastuksen voi tehdä turkin harjaamisen yhteydessä.

Koiranpennut luovutetaan, kun pennut ovat 7–8 viikon ikäisiä. 12 viikon iässä koiranpennulle tehdään terveystarkastus ja pentu saa niin sanotun nelosrokotteen penikkatautia, parvovirusta, tarttuvaa maksatulehdusta ja kennelyskää vastaan. Rokotus tehostetaan 16 viikon iässä. Koiria rokotetaan tämän jälkeen vuoden välein kennelyskää vastaan ja kolmen vuoden välein penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvovirusta ja rabiesta vastaan.