Plantur 39 - Tarjous - ennenaikaiseen hiustenlähtöön !

Plantur 39 auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä

Plantur 39 sisältää fytokofeiinia, joka tukee terveiden hiusten kasvua. Aktivoiva kofeiini vaikuttaa hiusjuureen. Fytokofeiiniyhdisteet aktivoivat ja suojaavat hiusjuuria ja voivat sitä kautta auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä säännöllisesti käytettäessä.

Plantur 39

 

Hiustesi hyvinvointiin

Muista myös Priorin Extra, joka vaikuttaa ravitsevasti hiusjuuriin, vähentää hiustenlähtöä ja hiusten ohenemista ja auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja estää niiden ohenemista. Priorin Extra on apteekin suosituin hiusravinne. Valmiste sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Myös Ducray -tuotesarja sisältää laajan valikoiman hiuspohjaa hoitavia shampoita ja hoitoaineita. Ducray -tuotteet sopivat käyttöön, kun ongelmana on esim. kuiva tai rasvainen hilse, voimakkaasti hilseilevä päänahka (psoriasis), ärtynyt kutiava ja hilseilevä päänahka (seborroinen ekseema) tai voimakkaasti rasvoittuva päänahka.

Biorion auttaa huolehtimaan hiustesi ja kynsiesi hyvinvoinnista kaikissa elämänvaiheissa. Biorion Strong on Orion Pharman avainlipputuote.

Mark Birch -tuotesarja on täydellinen hiusten ja hiuspohjan hoitokokonaisuus. Se sisältää hiuspohjaa puhdistavat ja tasapainottavat shampoot, hiusten rakennetta tukevat hoitoaineet sekä tehokkaat hiuspohjaa ravitsevat hoitotiivisteet, joilla voidaan edistää hiustenkasvua.

Voiko ikääntymiseen liittyvään hiustenlähtöön vaikuttaa?

Ikääntyminisen myötä hiukset voivat ohentua ja irrota ennenaikaisesti. Tämän johdosta myös päänahka voi alkaa näkyä selvemmin. Ikääntymiseen liittyvään enneaikaista hiustenlähtöä voi ennaltaehkäistä. Plantur 39 -sarja sisältää fytokofeiinia, joka tukee terveiden hiusten kasvua 40 ikävuodesta lähtien. Dr. Wolff -tutkimusyksikkö on kehittänyt yhteistyössä Jenan yliopiston dermatologian laitoksen kanssa fytokofeiiniyhdisteen, joka auttaa suojamaan hiusjuuria. Tutkimukset antavat viitteitä siitä, että fytokofeiiniyhdiste saavuttaa hiusjuuren ja voi auttaa ennaltaehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä.