Nutridrink Compact Protein Mansikka 48x125 ml

Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva pirtelömäinen täydennysravintojuoma.

Pakkauskoko:
48x125ml
Tuotetta varastossa
99,00 €
16,50 € / l

Nutridrink Compact Protein mansikka on erittäin runsaasti energiaa ja proteiinia sisältävä täydennysravintovalmiste. Pakattu pieneen 125ml pulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono. 125 ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiineja 18 g ja kuituja 0g.

Lisäravinnoksi syöpäpotilaille, toipilaille, vanhuksille, anorektikoille ja vajaaravitsemukstilasta kärsiville. Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Lisäravintona 1-2 pulloa vuorokaudessa ellei lääkäri toisin määrää. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä.

Alle 7-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Vesi, lehmänmaitoproteiinit, maltodekstriini, sokeri, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), magnesiumvetyfosfaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromeja, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, ferrolaktaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, värejä, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kalsium D-pantotenaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kromikloridi, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, kaliumjodidi, riboflaviini, natriummolybdaatti, natriumfluoridi, syanokobalamiini, fytomenadioni.

Gluteiiniton.