Nutridrink Protein Mansikka 48x200 ml

Nutridrink Protein mansikka 48x200ml

Nutridrink Protein mansikka 48X200ml on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste on tarkoitettu lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt kuten esimerkiksi ikääntyneille, palovammapotilaille tai vajaaravitsemustilasta kärsiville. Tuotteet sopivat myös postoperatiiviseen eli leikkauksen jälkeiseen käyttöön ja anorektikoille. Nutridrink lisäravinteet sisältävät kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita.

Lisää makuja ja pakkauskokoja >>>

Pakkauskoko:
48x200
Tuotetta varastossa
140,00 €

Nutridrink Protein Mansikka on runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi lisäravintona muun ruoan ohella. Nutridrink Protein sopii henkilöille, joiden proteiinin- ja energiantarve on lisääntynyt esimerkiksi sairauden, raskauden, imetyksen ja urheilun vuoksi. 200ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiinia 18g ja kuitua 0g.

Lisäravinnoksi palovammapotilaille, postoperatiiviseen käyttöön, painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja osaksi proteiinirikasta ruokavaliota.

Potilaan ravinnontarpeen mukaan 1-3 pulloa vuorokaudessa.

Lehmänmaidon proteiinit (hera ja kaseiini), vesi, maltodekstriini, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), sokeri, soijaproteiini-isolaatti, herneproteiini-isolaatti, kaliumsitraatti, aromeja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumhydroksidi, kalsiumkloridi, värejä, magnesiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, ferrolaktaatti, nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, kolekalsiferoli, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumfluoridi, riboflaviini, fytomenadioni.

Alle 7-vuotiaille lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Gluteeniton.