Nutridrink Protein Kaakao 24x200 ml

Nutridrink Protein on pirtelömäinen täydennysravintojuoma joka sisältää runsaasti proteiinia. Proteiini nopeuttaa elimistön toipumista, auttaa ylläpitämään vastustuskykyä ja ehkäisemään lihaskatoa.

Pakkauskoko:
24x200 ml
Tuotetta varastossa
80,00 €

Nutridrink Protein Kaakao on runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi lisäravintona muun ruoan ohella. Nutridrink Protein sopii henkilöille, joiden proteiinin- ja energiantarve on lisääntynyt esimerkiksi sairauden, raskauden, imetyksen ja urheilun vuoksi. 200ml sisältää energiaa 300 kcal, proteiinia 18g ja kuitua 0g.

Lisäravinnoksi palovammapotilaille, postoperatiiviseen käyttöön, painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja osaksi proteiinirikasta ruokavaliota.

Potilaan ravinnontarpeen mukaan 1-3 pulloa vuorokaudessa.

Lehmänmaidon proteiinit (hera ja kaseiini), vesi, maltodekstriini, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), sokeri, soijaproteiini-isolaatti, herneproteiini-isolaatti, kaliumsitraatti, aromeja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumhydroksidi, kalsiumkloridi, värejä, magnesiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, ferrolaktaatti, nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, kolekalsiferoli, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumfluoridi, riboflaviini, fytomenadioni, kaakaojauhe ja stabilointiaine E 407.

Alle 7-vuotiaille lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Gluteeniton.