Fillerina - Vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla

fillerina_banneri

Fillerina® auttaa madaltamaan iän mukaan tuomia juonteita ja lisää volyymia huulille ja poskipäille sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa!

Fillerina® täyteainehoidon tiedetään vähentävän kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla. Fillerina® -täyteainehoito on ensimmäinen dermokosmeettinen täyteaine, jota käytetään iholle eikä pistetä ihoon. Valmiste antaa iholle täyteläisyyttä.

Fillerina®- tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena.

Aste 1 - nuoremmalle iholle, joka tarvitsee lisää kosteutta ja lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin

Aste 2 - iholle, jossa on alkavia juonteita.

Aste 3 - aikuiselle iholle, jonka juonteita halutaan vähentää

Valikoimastamme löydät myös muun muassa Fillerina® Day CreamFillerina® Night CreamFillerina® Eye & Lip Cream, ja Fillerina® 932  tuoteet.

Fillerina® Day Cream

Päivävoide on hellävarainen ja kosteuttava. Sisältää kuusi eri hyaluronihappoa, kookosöljyä, kxylitolia ja E-vitamiinia.

Fillerina® Night Cream

Yövoide auttaa ihoa uudistumaan ravitsevien ainesosien ja luonnolisten öljyjen avulla. Pehmentää ja hoitaa ihoa. Auttaa ylläpitämään täyteainehoidon vaikutuksia. Sisältää kuusi eri hyaluronihappoa, vehnänalkioöljyä, manteliöljyä, ruusunmarjansiemenöljyä ja shea-voita.

Fillerina® Eye & Lip Cream

Fillerina® -silmänympärys- ja huulivoide on kehitetty herkälle silmänympärysiholle ja huulten iholle. Suojaa ja kosteuttaa, antaa huulille ja silmänympärysiholle täyteläisyyttä vähentäen juonteita. Sisältää kuusi eri hyaluronihappoa, riisiöljyä, manteliöljyä ja shea-voita. 

Fillerina® -täyteainehoito

Fillerina® -täyteainehoito on 14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat Fillerina® Gel ja Fillerina® Nourishing Film.

Fillerina® 932

Fillerina® 932 on uusi täyttävä geeli, joka on kehitetty kasvojen niitä alueita varten, jotka ovat erityisen alttiita juonteiden muodostumiselle ja volyymin vähenemiselle. 9 hyaluronihapon, 3 kollageenin ja 2 elastiinimolekyylin yhdistelmä kiinteyttää ihoa ja takaa optimaalisen volyymin ja täytevaikutuksen. Kaksi eri astetta, 3 ja 4 Plus. 

Fillerina®

Sveitsiläisen Labo Cosprophar Suisse -laboratorion kehittämä. Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne sitovat itseensä vettä. Fillerina® auttaa aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä - juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyydn häviäminen - ja tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet. 

Aktiiviaineet

Hyaluronihappo - pitää ihon kosteutettuna ja suojaa ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä vaikutuksilta. Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossamme, mutta tuotanto vähenee asteittan kehon ikääntyessä. Hyaluronihappolisä auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja joustavana.

Matrifull - täydentää hyaluronihappojen vaikutusta. Peptidi, joka edistää ihon uusiutumista ja luontaisten aineiden kuten kollageenin ja fibronektiinin uudelleen muodostumista. Rakentuminen tapahtuu asteittain ja tehokkaasti, tuo ajan myötä näkyvää volyymia ylimpiin ihokerroksiin.

Heksapeptidi - vahvistaa veden virtausta kaikissa ihokerroksissa stimuloimalla proteiinintuotantoa solukalvolla ja auttaa siten pitämään ihon kosteutettuna.

Kollageeni - vaikuttaa ihon kiinteyteen. Määrä ihossa vähenee iän myötä. Kollageeni hoitaa ja suojaa ihoa ja pitää ihokudoksen tiiviinä ja täyteläisenä ja edistää siten ihon kiinteyttä.

Elastiini - proteiinikuitu, joka yhdessä hyaluronihapon kanssa pitää ihon joustavana ja kimmoisana.

Kondroitiinisulfaatti - kondroitiinisulfaatilla on hyaluronihappoa stimuloiva ja tasapainottava vaikutus.

3 eri astetta

Kaikki tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää kuusi hyaluronihappoa eri pitoisuuksina. Voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 - sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat vettä. Sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii aikuiselle iholle vähentämään juonteita. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.®

Fillerina® 932-tuotteet - kliinisesti tutkittu

Kehitetty kasvojen niitä alueita varten, jotka ovat erityisen alttiita juonteiden muodostumiselle ja volyymin vähenemiselle. Yhdistelmä 9 hyaluronihappoa, 3 kollageenia ja 2 elastiinimylekyyliä kiinteyttää ihoa ja takaa optimaalisen volyymin ja täytevaikutuksen. Fillerina® 932 on jaettu kahteen eri asteeseen, asteet 3 ja 4 Plus. Kumpikin aste sisältää erityisen yhdistelmän hyaluronihappoja, kollageenia ja elastiinimolekyylejä, mutta eri pitoisuuksina. Vaikuttavien ainesosien pitoisuus kasvaa asteen myötä. Aktiivisten molekyylien pitoisuus sopeutuu silmien ja huulien ohueen ihoon. Hyaluronihapot edistäväty ihokerrosten täyttymistä, kun taas kollageeni- ja elastiinimolekyylit antavat kudoksille kiinteyttä ja elastisuutta.

Vesi auttaa ihoa

Hyaluronihappo ihmee itseensä paljon vettä ja kosteutta, joten riittävä nesteytys on tärkeää. Jos nesteytys ei ole riittävä, iho voi kuivua ja mahdollisesti kuoriutua pinnalta.