Fillerina® Eye & Lip Cream

Fillerina® -silmänympärys- ja huulivoide on kehitetty herkälle silmänympärysiholle ja huulten iholle. Suojaa ja kosteuttaa, antaa huulille ja silmänympärysiholle täyteläisyyttä vähentäen juonteita. Sisältää kuusi eri hyaluronihappoa, riisiöljyä, manteliöljyä ja shea-voita. 

Valikoimastamme löydät myös muun muassa Fillerina® Day CreamFillerina® Night CreamFillerina® 932 jFillerina® -täyteainehoito tuoteet.

Nyt saat Fillerina tuotteet jopa -30% alennuksella ja lisäksi ilmaisen kuljetuksen yli 60 euron ostosta. 

Miten Fillerina® Eye & Lip Cream hoitaa ihoasi

Valmisteet sisältävät 6 Hyaluronihappoa – yhdistelmä eri molekyylikoon ja -painon hyaluronihappoja.

Valmisteiden riisiöljy vahvistaa ihon luontaista uudistumisprosessia, ravitsee ihosoluja vitamiineilla ja antioksidanteilla, jotka jarruttavat ja ehkäisevät ikääntymistä. Manteliöljy toimii ihoa pehmentävänä ja kosteuttavana öljynä, joka hoitaa ihoa rasvoittamatta sitä. Ja Shea-voi– napakoittaa ja antaa iholle kosteutta, sisältäen runsaasti A- ja E-vitamiineja. A-vitamiini vahvistaa ihokudosta ja lisää kollageenin tuotantoa, sekä lisää ihon joustavuutta. E-vitamiini suojaa ja vahvistaa ihon puolustuskykyä, muun muassa solujen rappeutumista vastaan (ihon vanheneminen) ja neutraloimalla vapaita happiradikaaleja, jotka kuormittavat ihoa.

Täältä löydät kaikki Fillerina tuotteet >>>

Kaikki tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää kuusi hyaluronihappoa eri pitoisuuksina. Voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 - sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat vettä. Sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii aikuiselle iholle vähentämään juonteita. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Tutustu myös muuhun laajaan apteekkikosmetiikan valikoimaan>>>