Fillerina - Vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla

fillerina_banneri

Fillerina® Day Cream on hellävarainen ja ihoa kosteuttava. Vaikuttavina aineina:

6 hyaluronihappoa - eri molekyylikoon ja -painon hyaluronihappojen yhdistelmä

Kookosöljy - sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Imeytyy helposti ihoon, jossa se kosteuttaa ja auttaa säilyttämään ihon joustavuuden ja pehmeyden.

Ksylitoli - auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti sitomalla kosteutta kudokseen, yhdessä hyaluronihapon kanssa.

E-vitamiini - vahna antioksidantti. Suojaa ja vahvistaa ihon puolustuskykyä, muun muassa solujen rappeutumista vastaan ja neutraloimalla vapaita happiradikaaleja, jotka kuormittavat ihoa.

Fillerina® Day Cream

Fillerina® -päivävoide on hellävarainen ja kosteuttava. Sisältää kuusi eri hyaluronihappoa, kookosöljyä, kxylitolia ja E-vitamiinia.

  1. FILLERINA DAY CREAM GRADE 1 50 ML
    Tarjoushinta 36,64 € Normaalihinta 45,80 €
  2. FILLERINA DAY CREAM GRADE 3 50 ML
    Tarjoushinta 56,32 € Normaalihinta 70,40 €
  3. FILLERINA NIGHT CREAM GRADE 2 50 ML
    Tarjoushinta 58,05 € Normaalihinta 72,56 €

Fillerina®

Sveitsiläisen Labo Cosprophar Suisse -laboratorion kehittämä. Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne sitovat itseensä vettä. Fillerina® auttaa aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä - juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyydn häviäminen - ja tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet. 

Aktiiviaineet

Hyaluronihappo - pitää ihon kosteutettuna ja suojaa ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä vaikutuksilta. Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossamme, mutta tuotanto vähenee asteittan kehon ikääntyessä. Hyaluronihappolisä auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja joustavana.

Matrifull - täydentää hyaluronihappojen vaikutusta. Peptidi, joka edistää ihon uusiutumista ja luontaisten aineiden kuten kollageenin ja fibronektiinin uudelleen muodostumista. Rakentuminen tapahtuu asteittain ja tehokkaasti, tuo ajan myötä näkyvää volyymia ylimpiin ihokerroksiin.

Heksapeptidi - vahvistaa veden virtausta kaikissa ihokerroksissa stimuloimalla proteiinintuotantoa solukalvolla ja auttaa siten pitämään ihon kosteutettuna.

Kollageeni - vaikuttaa ihon kiinteyteen. Määrä ihossa vähenee iän myötä. Kollageeni hoitaa ja suojaa ihoa ja pitää ihokudoksen tiiviinä ja täyteläisenä ja edistää siten ihon kiinteyttä.

Elastiini - proteiinikuitu, joka yhdessä hyaluronihapon kanssa pitää ihon joustavana ja kimmoisana.

Kondroitiinisulfaatti - kondroitiinisulfaatilla on hyaluronihappoa stimuloiva ja tasapainottava vaikutus.

3 eri astetta

Kaikki tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää kuusi hyaluronihappoa eri pitoisuuksina. Voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 - sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat vettä. Sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii aikuiselle iholle vähentämään juonteita. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.®

Fillerina® 932-tuotteet - kliinisesti tutkittu

Kehitetty kasvojen niitä alueita varten, jotka ovat erityisen alttiita juonteiden muodostumiselle ja volyymin vähenemiselle. Yhdistelmä 9 hyaluronihappoa, 3 kollageenia ja 2 elastiinimylekyyliä kiinteyttää ihoa ja takaa optimaalisen volyymin ja täytevaikutuksen. Fillerina® 932 on jaettu kahteen eri asteeseen, asteet 3 ja 4 Plus. Kumpikin aste sisältää erityisen yhdistelmän hyaluronihappoja, kollageenia ja elastiinimolekyylejä, mutta eri pitoisuuksina. Vaikuttavien ainesosien pitoisuus kasvaa asteen myötä. Aktiivisten molekyylien pitoisuus sopeutuu silmien ja huulien ohueen ihoon. Hyaluronihapot edistäväty ihokerrosten täyttymistä, kun taas kollageeni- ja elastiinimolekyylit antavat kudoksille kiinteyttä ja elastisuutta.

Vesi auttaa ihoa

Hyaluronihappo ihmee itseensä paljon vettä ja kosteutta, joten riittävä nesteytys on tärkeää. Jos nesteytys ei ole riittävä, iho voi kuivua ja mahdollisesti kuoriutua pinnalta.

fillerina_banneri