Fillerina® Day Cream - hellävarainen ja kosteuttava

Fillerina® Day Cream

Fillerina® -päivävoide on hellävarainen ja kosteuttava. Sisältää kuusi eri hyaluronihappoa, kookosöljyä, xylitolia ja E-vitamiinia.

Valikoimastamme löydät myös muun muassa Fillerina® Night CreamFillerina® Eye & Lip CreamFillerina® 932 jFillerina® -täyteainehoito tuoteet.

Nyt saat Fillerina tuotteet jopa -30% alennuksella ja lisäksi ilmaisen kuljetuksen yli 60 euron ostosta. 

Täältä löydät kaikki Fillerina tuotteet >>>

Fillerina®

Sveitsiläisen Labo Cosprophar Suisse -laboratorion kehittämä. Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne sitovat itseensä vettä. Fillerina® auttaa aktiivisesti ehkäisemään tiettyjä ihon ikääntymisen merkkejä - juonteet, sekä poskipäiden ja huulten täyteläisyydn häviäminen - ja tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet. 

Aktiiviaineet

Hyaluronihappo - pitää ihon kosteutettuna ja suojaa ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä vaikutuksilta. Hyaluronihappoa on luontaisesti ihossamme, mutta tuotanto vähenee asteittan kehon ikääntyessä. Hyaluronihappolisä auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja joustavana.

Matrifull - täydentää hyaluronihappojen vaikutusta. Peptidi, joka edistää ihon uusiutumista ja luontaisten aineiden kuten kollageenin ja fibronektiinin uudelleen muodostumista. Rakentuminen tapahtuu asteittain ja tehokkaasti, tuo ajan myötä näkyvää volyymia ylimpiin ihokerroksiin.

Heksapeptidi - vahvistaa veden virtausta kaikissa ihokerroksissa stimuloimalla proteiinintuotantoa solukalvolla ja auttaa siten pitämään ihon kosteutettuna.

Kollageeni - vaikuttaa ihon kiinteyteen. Määrä ihossa vähenee iän myötä. Kollageeni hoitaa ja suojaa ihoa ja pitää ihokudoksen tiiviinä ja täyteläisenä ja edistää siten ihon kiinteyttä.

Elastiini - proteiinikuitu, joka yhdessä hyaluronihapon kanssa pitää ihon joustavana ja kimmoisana.

Kondroitiinisulfaatti - kondroitiinisulfaatilla on hyaluronihappoa stimuloiva ja tasapainottava vaikutus.

3 eri astetta

Kaikki tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää kuusi hyaluronihappoa eri pitoisuuksina. Voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 - sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat vettä. Sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii aikuiselle iholle vähentämään juonteita. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.®

Tutustu myös muuhun laajaan apteekkikosmetiikan valikoimaan>>>

fillerina_banneri