Fillerina® -täyteainehoito

Fillerina® -täyteainehoito on 14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat Fillerina® Gel ja Fillerina® Nourishing Film.

Valikoimastamme löydät myös muun muassa Fillerina® Day CreamFillerina® Night CreamFillerina® Eye & Lip Cream, ja Fillerina® 932 tuoteet.

Nyt saat Fillerina tuotteet jopa -30% alennuksella ja lisäksi ilmaisen kuljetuksen yli 60 euron ostosta. 

Fillerina®-täyteainehoito levitetään iholle kerran päivässä aamulla tai illalla. Fillerina® Gel sisältää hyaluronihappoja, jotka sitovat ihokudoksessa itseensä vettä.
Jotta Fillerina® Gel pääsee vaikuttamaan ihossa mahdollisimman tehokkaasti, on tärkeää huolehtia hyvästä nesteytyksestä. Sen vuoksi suosittelemme juomaan 2 lasillista vettä ennen Fillerina® Geelin käyttöä.

Täältä löydät kaikki Fillerina tuotteet >>>

Kaikki tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää kuusi hyaluronihappoa eri pitoisuuksina. Voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 - sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat vettä. Sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii aikuiselle iholle vähentämään juonteita. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Tutustu myös muuhun laajaan apteekkikosmetiikan valikoimaan>>>