Fillerina® 932 -dermokosmeettisia täyteaineita kotikäyttöön

Fillerina® 932 on uusi täyttävä geeli, joka on kehitetty kasvojen niitä alueita varten, jotka ovat erityisen alttiita juonteiden muodostumiselle ja volyymin vähenemiselle. 9 hyaluronihapon, 3 kollageenin ja 2 elastiinimolekyylin yhdistelmä kiinteyttää ihoa ja takaa optimaalisen volyymin ja täytevaikutuksen. Kaksi eri astetta, 3 ja 4 Plus -  yhdistelmän hyaluronihappoja, kollageenia ja elastiinimolekyylejä, mutta eri pitoisuuksina.

Valikoimastamme löydät myös muun muassa Fillerina® Day CreamFillerina® Night CreamFillerina® Eye & Lip Cream, ja Fillerina® 932 j tuoteet.

Nyt saat Fillerina tuotteet jopa -30% alennuksella ja lisäksi ilmaisen kuljetuksen yli 60 euron ostosta. 

Täältä löydät kaikki Fillerina tuotteet >>>

Kaikki tuotteet ovat saatavilla kolmena eri asteena. Kukin aste sisältää kuusi hyaluronihappoa eri pitoisuuksina. Voit valita juuri sinun ihollesi ja iällesi sopivan täyteaineen tai voiteen, jotka antavat siten kaikkein parhaimman vaikutuksen.

Aste 1 - sisältää eniten suurimolekyylisiä hyaluronihappoja, jotka vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintakerroksiin, joissa ne sitovat vettä. Sopii nuoremmalle iholle, joka tarvitsee ennen kaikkea lisää kosteutta ja mahdollisesti lisää täyteläisyyttä huuliin ja poskipäihin.

Aste 2 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii iholle, jossa on alkavia juonteita, joita halutaan vähentää. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.

Aste 3 - sisältää pienimolekyylisiä ja -painoisia hyaluronihappoja suurina pitoisuuksina, jotka imeytyvät syvemmälle ihoon. Sopii aikuiselle iholle vähentämään juonteita. Kosteuttaa, kohottaa ihoa ja antaa myös huulille ja poskipäille täyteläisyyttä.