Nutricia -kliiniset ravintovalmisteet on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravit­semuksen hoitoon ja tilanteisiin, kun ravinnonsaannin turvaaminen tavallisella ruualla ei ole riittävää tai mahdollista.

Kroonisten haavojen ja painehavojen hoitoon

Cubitan on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu kroonisista haavoista ja painehaavoista kärsivien henkilöiden ravitsemushoitoon. Sisältää runsaasti proteiinia ja energiaa sekä arginiinia ja muita haavan paranemiselle tärkeitä ravintoaineita. Nopeuttaa tutkitusti painehaavojen paranemista.

>>> tutustu tästä Cubitan

Tarkoitettu runsasenergiaista ruokavaliota tarvitsevien henkilöiden ravitsemushoitoon

Annostus: 30 ml x 3 päivässä.

500 ml pullo, 420 kcal / 3 x 30 ml

Hyvänmakuinen, runsaasti energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste. Sopii käytettäviksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopivat käytettäviksi myös: proteiinirajoitteinen ruokavalio; runsasenergiainen; nesterajoitteinen ruokavalio; ketogeeninen ruokavalio; aminohappo- tai hiilihydraattiaineenvaihdunnan häiriöt.

Maut: neutraali, mansikka

>>> tutustu tästä Calogen

Paljon proteiinia tarvitsevalle - pienessä pullossa 125 ml - ikääntyville, leikkauksen jälkeen, toipilaille, syöpäporilaille

Annostus: 1-2 pulloa/vrk.

125 ml pullo, 300 kcal 7 18g proteiini

Sisältää runsaasti proteiinia. Tiivistetyssä muodossa oleva ravintojuoma on pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda, vaikka ruokahalu olisi huono.

Maut: banaani, marjaisa, vanilja, mansikka, mokka, persikka, viilentävä marjaisa, neuraali ja lämmittävä trooppinen inkivääri

Gluteeniton, vähälaktoosinen.

>>> tutustu tästä Nutridrink Compact Protein 

Paljon proteiinia tarvitsevalle - 200 ml pullossa - ikääntyville, leikkauksen jälkeen, toipilaille, syöpäporilaille

Annostus: 1–3 pulloa/vrk.

200 ml pullo, 300 kcal / 18g proteiini

Hyvänmakuinen, runsaasti proteiinia sisältävä täydennysravintovalmiste. Gluteeniton. *kaakaonmakuisessa kuitua 0,6 g

Maut: aprikoosi, kaakao, kahvi, mansikka, metsämarja, vanilja

>>> tutustu tästä Nutridrink Protein

Tukee muistia varhaisessa Alzheimerin taudin vaiheessa 

Annostus: 1 pullo /vrk.

125 ml pullo

Valmiste on kehitetty vastaamaan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemuksellisia erityistarpeita. Se sisältää ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita, joita voi kuitenkin olla vaikea saada normaalista ruokavaliosta tasapainoisesti ja riittävästi joka päivä. Yksi pullollinen Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee päivittäin. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.

Maut: kahvi, mansikka, vanilja

>>> tutustu tästä Souvenaid