Suomalainen luotettava nettiapteekki

Verkkoapteekit.fi – nettiapteekki on suomalainen apteekki verkossa. Laajasta valikoimastamme löydät erilaisia itsehoitolääkkeitä, apteekkikosmetiikkaa sekä muita apteekkituotteita kuten intiimituotteita, ihonhoitotuotteita ja vitamiineja koko perheen tarpeisiin. Saat verkkoapteekistamme helposti ja turvallisesti myös tarvitsemasi lääkärin määrämät tuotteet

Nettiapteekkimme on avoinna 24/7 ja saat tilattua nettiapteekkimme kautta apteekkituotteet nopeasti ja edullisesti. Nettiapteekin tilausten toimitusaika on 1-5 arkipäivää ja toimituskulut alkaen 0 €. Toimitamme nettiapteekistamme tehdyt tilaukset kaikkialle Suomeen.

 

Intiimihygienia

Kosmetiikka 

Eläimet - lemmikit

Flunssa

Silmät - Korvat

Allergia - antihistamiinit - nenän ja silmien paikallishoito

Käsihygienia - käsidesit ja pintojen desifiointi

 

 

 

 

 

Nettiapteekkimme laajasta valikoimasta myös esimerkiksi kirurgiset maskit, suu- ja nenäsuojaimet , ffp2 kasvosuojat sekä suojavisirit. Löydät varmasti sopivan tuotteen itsellesi myös muun muassa apteekkikosmetiikka, kipu ja kuume, intiimi, vitamiinit ja hivenaineet, melatoniini ja valmisteet vatsan hyvinvointiin tai muiden tuotteidemme joukosta. Myös lapsille, äideille ja raskauden aikaiseen käyttöön valmisteen nettiapteekistamme.

Tervetuloa tekemään apteekkiostoksesi luotettavaan suomalaiseen nettiapteekkiin  Tutustu nettiapteekkimme tuotevalikoimaan.

Olemme Apteekkariliiton jäsenapteekki.

 

    

Nettiapteekki asiakas osti myös näitä tuotteita