Hengityssuojaimet ja suojavisiirit 

Hengityssuojaimet apteekki - kasvosuojaimet, kirurgiset suu- nenäsuojaimet, FFP2 maskit ja suojavisiirit edullisesti.

Suojavisiirit

Kasvosuojus suojaa kasvot hyvin roiskeilta ja pisaroilta sekä antaa kirkkaan näkymän. Kasvovisiiri on miellyttävä käyttää ja se on erittäin kevyt. HUOM! Poista suojakalvo ennen käyttöä. Visiirin ja suojamaskin käyttö yhdessä antaa parhaan suojan. 

DesiNgMask kasvomaski

Suomessa suunniteltu ja valmistettu suu- ja nenäsuoja (kasvomaski). DM2.0 suodatustehokkuus on 97,9 % -  vastaa  standardin EN-14683:2019 suodatustehokkuusvaatimusta Type I. Materiaalin on valmistanut Ahlström-Munksjö Tampere Oy. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki. CE-merkitty.

Kirurginen suu- nenäsuoja Type 2R

3-kerroksinen CE-merkitty TYPE IIR kasvosuoja. VTT:n tutkimuksen mukaan kirurgisen suu-nenäsuojauksen "Surgical Mask TYPE IIR suodatustehokkuus oli noin 99,6%. Se vastaa menetelmäkuvauksessa kerrotun määrityksen mukaan standardin SFS-EN 14683 suodatustehokkuusvaatimusta Type 2R.

Lasten koko - kirurginen suu- nenäsuoja Type 2R

Kertakäyttöinen lasten kirurginen kolmikerroksinen kasvosuojus korvalenkeillä.

FFP2 kertakäyttöinen hengityssuojain

FFP2 hengityssuojain - ammattikäyttöön tarkoitettu 5-kerroksinen kertakäyttöinen hengityssuojain. FFP2 hengityssuojain on CE -merkitty (ulkopuolisen laitoksen hyväksymä). Korkealaatuinen hengityssuojain, joka suojaa covid-19-viruksen pisaratartuntaa vastaan.

Käsidesit ja -huuhteet

Verkkoapteekit.fi asiakas osti myös näitä tuotteita