Verkkoapteekit.fi on luotettava suomalainen nettiapteekki

Verkkoapteekit.fi on laillistettu ja luotettava suomalainen verkkoapteekki. Löydät apteekistamme laajan valikoiman erilaisia itsehoitolääkkeitä, apteekkikosmetiikkaa sekä muita apteekkituotteita kuten intiimituotteita, ihonhoitotuotteita ja vitamiineja koko perheen tarpeisiin. Saat verkkoapteekistamme helposti ja turvallisesti myös tarvitsemasi lääkärin määrämät tuotteet. Apteekin verkkokauppamme toimittaa tilaamasi tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

Verkkoapteekit.fi - nettiapteekimme ajankohtaiset tuotteet

Intiimituotteet 

Apteekkikosmetiikka - dermokosmetiikka 1

Lapset

Vitamiinit - Jaksaminen

Vatsa ja suolisto

Kipu

Kirurgiset maskit, FFP2 hengityssuojaimet ja visiirit

 

Nettiapteekkimme

Apteekki on avoinna ympäri vuorokauden. Voit tilata lääkärin määräämät tuotteet ja itsehoitotuotteet sekä muut apteekkituotteet verkkoapteekin kautta nopeasti ja edullisesti. Näin voit ostaa apteekkituotteesi helposti mistä ja milloin tahansa, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Verkkoapteekin tilausten toimitusaika on 1–5 arkipäivää ja toimituskulut alkaen 0 €. Toimitamme verkkoapteekistamme tehdyt tilaukset kaikkialle Suomeen. Löydät nettiapteekkimme valikoimasta myös esimerkiksi kirurgiset maskit, suu- ja nenäsuojaimet sekä ffp2 kasvosuojat. Muista tutustua myös apteekin verkkokauppamme vaihtuviin tarjouksiin!

Jos tarvitse lisätietoa tuotteistamme tai verkkoapteekista, tai sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä.

Tervetuloa tekemään apteekkiostoksesi luotettavaan suomalaiseen verkkoapteekkiin! tutustu verkkoapteekin laajaan tuotevalikoimaan.

 

Verkkoapteekit.fi asiakas osti myös näitä tuotteita

  1. NASO SEESAMIÖLJY RATIOPHARM NENÄSUMUTE 10 ML
    Tarjoushinta 6,72 € Normaalihinta 10,34 €
  2. AQUALAN L PERUSVOIDE 200 G
    Tarjoushinta 7,75 € Normaalihinta 11,93 €
  3. AQUALAN PLUS PERUSVOIDE 200 g
    Tarjoushinta 7,75 € Normaalihinta 11,93 €