HARMONIA KSM66 LUOMU DK-ÖKO-100 120 KAPS

Valmisteen sisältämä, kliinisesti dokumentoitu KSM66® ashwagandha-uute auttaa lievittämään stressin oireita ja edistämään unentuloa. Ashwagandha edistää myös henkistä tasapainoa, jaksamista ja toimintakykyä.
Pakkauskoko:
120 KAPS
Markkinoija:
Harmonia Life Oy
Tuotetta varastossa
30,58 €
Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämä ashwagandha-uute auttaa ylläpitämään stressinsietokykyä, tukee nukahtamista sekä fyysistä ja henkistä vireyttä. Se auttaa edistämään toipumista stressaavista tilanteista. Auttaa ylläpitämään kestävyyttä ja energian tunnetta.
1 kapseli aamulla ja illalla*. Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Päiväannos (2-4 kapselia) sisältää: KSM66® Ashwagandha (Withania somnifera) -uutetta 600 mg – 1200 mg. *Kliinisesti dokumentoitu annos.”.
Tuotetta ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille. Pitkäaikaisesta käytöstä ei ole raportoitu haitallisia vaikutuksia perusterveillä henkilöillä.
120 kaps.
Standardoitu Ashwagandha (Withnia somnifura) -uute*, kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasviperäinen). Kapseli saattaa sisältää pieniä määriä maitoa (Gluteeniton. Vähälaktoosinen.
Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Tutkimusten ja pitkän käyttöhistorian puitteissa ei ole raportoitu haitallisia yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Mikäli henkilöllä on säännöllinen lääkitys tai krooninen sairaus, tulee oloa tarkkailla ja mikäli olossa esiintyy ei-toivottuja ja normaalista poikkeavia muutoksia, on ravintolisän käyttö lopetettava. Tarvittaessa tulee kääntyä lääkärin puoleen. Lääkäriä on aina informoitava käytössä olevista ravintolisistä. Säännöllisesti käytössä olevaa lääkitystä ei saa itse muuttaa tai lopettaa.
Varotoimenpiteenä emme suosittele tuotetta raskauden aikaiseen käyttöön. Imetyksen aikaista käyttöä ei ole erikseen tutkittu, mutta käyttöhistorian perusteella imetyksen aikaiselle käytölle ei ole esteitä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)