SOUVENAID TARJOUS 96 pulloa |  240 € |  NYT ILMAINEN KOTIINKULJETUS SOUVENAID -RAVINTOVALMISTEELLE

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin tai muun muistisairauden ruokavaliohoitoon. Tuote sisältää erityisesti muistiongelmista kärsiville tärkeitä ravintoaineita ja varmistaa niiden päivittäisen riittävän saannin. 

Souvenaid 96x125ml 

MUUT SOUVENAID PAKAUSKOOT

Souvenaid 72x125ml 

Souvenaid 48x125ml 

Souvenaid 24x125ml 

Kenelle Souvenaid on tarkoitettu?

 Souvenaid on varhaisten muistiongelmien ravitsemushoitoon kehitetty kliininen ravintovalmiste. Tuote sisältää erityisesti muistiongelmista kärsiville tärkeitä ravintoaineita ja varmistaa niiden päivittäisen riittävän saannin. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaid -ravintovalmisteen säännöllisestä käytöstä on hyötyä varhaista Alzheimeria sairastaville.

Miten Souvenaid -ravintovalmistetta käytetään?

Souvenaid -ravintovalmiste on sellaisenaan valmista juotavaksi, mutta se tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä. Se voidaan oman maun mukaan nauttia suoraan pullosta tai kaataa esimerkiksi lasiin tai mukiin.

Souvenaid juoma on ehdottomasti parhaimmillaan kylmänä, joten sitä kannattaa säilyttää jääkaapissa. Näin se on heti valmis nautittavaksi ja maistuu parhaimmalta. Tuotetta ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin. Souvenaid -ravintovalmistetta löytyy kahvin, mansikan ja vaniljan makuisena.

Souvenaid on pakattu pieneen 125 ml:n pulloon ja sen annostus on yksi pullo vuorokaudessa. Tähän yhteen pulloon on pakattu riittävä määrä tärkeitä ravintoaineita varmistamaan Alzheimerin tautia sairastavan ravitsemuksellisten erityistarpeiden täyttymisen.

Käytä Souvenaid -valmistetta säännöllisesti

Päivän Souvenaid -annostus on järkevintä nauttia kerralla, jotta koko annos tulee varmasti juotua. Hyvä vinkki on myös nauttia annos aina samaan aikaan päivästä, jotta se ei pääse unohtumaan. Juoman voi nauttia aina esimerkiksi aamupalan yhteydessä. Jos juoma pääsee aamulla unohtumaan, sen voi kuitenkin nauttia mihin aikaan päivästä tahansa.

Avattu Souvenaid -pullo tulee aina säilyttää jääkaapissa korkilla uudelleen suljettuna. Avattu pullo on käytettävä vuorokauden kuluessa sen avaamisesta. Pieni pullollinen on helppo saada alas myös silloin, kun ruokahalu on syystä tai toisesta kadoksissa. Souvenaidista saatavat ravintoaineet imeytyvät luontaisesti aivan samalla tavalla kuin muustakin elimistöstä saatavat ravinteet ja ravintoaineet.

Koska ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen vie aikansa, eivät Souvenaid -valmisteen vaikutukset näy heti. Tutkimuksissa on havaittu muutoksia kolmesta kuuteen kuukauteen jatkuneella päivittäisellä käytöllä. Siksi valmisteen päivittäinen ja yhtämittainen käyttö on suositeltavaa.

Souvenaidin ei ole tutkimuksissa havaittu aiheuttavan haittavaikutuksia, jos sitä käytetään yhteiskäytössä Alzheimer-lääkkeiden tai muiden lääkkeiden kanssa.

Saat Souvenaidia ilman reseptiä, mutta lääkkeiden käytön yhteydessä on kuitenkin aina hyvä keskustella tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekkimme henkilökunnan kanssa. Myös siinä tapauksessa, että et ole saanut Alzheimerin taudin diagnoosia eikä tuote ole sinulle entuudestaan tuttu, kannattaa sen käytöstä keskustella ensin lääkärin tai apteekkimme henkilökunnan kanssa. 

Miten Souvenaid toimii?

Tutkimuksissa on osoitettu, että tiettyjä ihmisen ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita on Alzheimerin tautia sairastavien elimistössä vähemmän kuin saman ikäisillä terveillä henkilöillä. Näitä ravintoaineita ovat esimerkiksi omega-3-rasvahapot, uridiini, koliini ja jotkin vitamiinit.

Souvenaid on kehitetty tukemaan hermosolujen eli aivojen synapsien välisten viestiyhteyksien muodostumista. Aivojen hermoliitokset rakentuvat rasvoista muodostuneista solukalvoista. Aivoissa eniten esiintyvän rasva muodostamiseen tarvitaan juuri mm. omega-3-rasvahappoja, koliinia ja uridiinia.

Souvenaid -ravintovalmisteen koostumus sisältääkin runsaasti juuri näitä aivoterveydelle erittäin merkittäviä ravintoaineita. Souvenaidin koostumus on tutkittu ja patentoitu, ja sen on kliinisesti todistettu parantavan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien muistia.

Aivot tarvitsevat monipuolista ravintoa

Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, joka takaa ravintoaineiden saannin on tärkeää läpi elämän. Se on erityisen tärkeää muistisairaalle, jonka on saatava ravinnosta tarpeeksi energiaa ja laadukkaita ravintoaineita.

Itse asiassa aivot nauttivat varsin samanlaisesta ruokavaliosta kuin sydämemme. Oikeanlaisella ruokavaliolla voit tukea siis sekä aivo- että sydänterveyttä. Se tarkoittaa esimerkiksi paljon hyviä rasvoja vähän suolaa.

Varhaisessa vaiheessa todettua muistisairautta voidaan hidastaa liikunnalla sekä terveellisillä ja muutenkin suositusten mukaisilla elintavoilla. Tärkeä osa terveellisiä näitä elintapoja on myös monipuolinen ja ravitseva ruokavalio.

Ikääntyessä ruokahalu usein heikkenee monesta syystä johtuen, ja samalla aineenvaihdunta hidastuu ja esimerkiksi vitamiinien imeytyminen saattaa heikentyä. Lisäksi ikääntyvien liikkuminen usein fyysisten ja muiden syiden vuoksi vähenee.

Kun annoskoko ruokahalun pienenemisen ja liikunnan vähenemisen myötä mahdollisesti pienenee ja ruuan määrä vähenee, on sitä tärkeämpää nauttia riittävän ravintorikasta ja monipuolista ruokaa. Ravinnon määrää voi pyrkiä kasvattamaan myös syömällä pieniä annoksia useammin päivän aikana.

Alzheimerin taudista kärsivän on erityisen tärkeää huolehtia aivojen monipuolisesta ruokavaliosta. Aivot tarvitsevat etenkin hyviä rasvoja ja paljon antioksidantteja sekä erilaisia vitamiineja.

Aivoille tarpeellisia ravintoaineita saa erityisen paljon kasviksista, kalasta, pähkinöistä, oliiviöljystä sekä täysjyväviljasta. Myös marjat ja palkokasvit ovat hyvää ravintoa aivoille. Ennen kaikkea on tärkeää, että ruokavalio on monipuolista, sillä yksipuoliset ruoka-aineet harvoin varmistavat kaikkien ravintoaineiden riittävää saantia.

Monipuolisen ruokavalion ohenna Souvenaid -ravintovalmiste auttaa ylläpitämään aivojen terveyttä ja varmistamaan niille riittävän ravintoaineiden saannin.

Alzheimerin tauti

Yleensä ensimmäinen Alzheimerin taudista varoittava oire on päivittäisten tapahtumien, kuten juuri ruuanlaiton ja syömisen unohtuminen. Taudin alussa arkiset rutiinit lakkaavat sujumasta entiseen tapaan ja asiat jäävät jatkuvasti kesken. Oireet voivat olla lieviä vuosien ajan, mikä usein hankaloittaa taudin huomaamista. Taudin etenemistä voidaan kuitenkin hidastaa sitä paremmin, mitä aiemmin diagnoosi tehdään.

Jos oman tai läheisen muistin heikentyminen huolestuttaa, kannattaa hoitoon hakautua mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Muistisairaudet eivät kosketa vain ikäihmisiä vaan myös työikäiset voivat sairastua. Muistia voivat toki heikentää myös stressi tai unenpuute.

Alzheimerille tyypillisiä oireita, joiden takia kannattaa hakeutua tutkimukseen ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Nimet, sanat ja sovitut tapahtumat unohtuvat toistuvasti
  • Ajantaju katoaa ja olinpaikka aiheuttaa epätietoisuutta
  • Persoonallisuus muuttuu
  • Esimerkiksi numeroiden ymmärtäminen tai juonellisen tarinan seuraaminen on vaikeaa
  • Suunnittelua ja keskittymistä vaativien tehtävien suorittaminen muuttuu hankalaksi
  • Jatkuvasti sattuvat vakavat unohdukset, kuten hellan levyn toistuva päälle jättäminen

Muistin heikentyminen voi olla pelottavaa ja ahdistavaa, mutta sen takia ei missään nimessä kannata jättää hakeutumatta tutkimuksiin mahdollisimman nopeasti. Mitä aiemmin esimerkiksi Alzheimerin tauti diagnosoidaan, sitä paremmin taudin oireita voidaan helpottaa ja sen etenemistä hidastaa.

Muistisairautta hoidetaan lääkehoidon, lääkkeettömän hoidon ja kuntoutuksen avulla. Yksi osa hoitoa ja hyvinvoinnista huolehtimista on varmistaa monipuolinen ravintoaineiden saanti. Tässä esimerkiksi Souvenaid -ravintovalmista voi olla merkittävänä apuna ja auttaa varhaista Alzheimeria sairastavaa pitämään yllä elämänlaatuaan ja oman näköistään elämää.