SOUVENAID TARJOUS 72 pulloa |  188 € |  NYT ILMAINEN KOTIINKULJETUS SOUVENAID -RAVINTOVALMISTEELLE

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin tai muun muistisairauden ruokavaliohoitoon. Tuote sisältää erityisesti muistiongelmista kärsiville tärkeitä ravintoaineita ja varmistaa niiden päivittäisen riittävän saannin. 

Souvenaid 72x125ml 

MUUT SOUVENAID PAKAUSKOOT

Souvenaid 96x125ml 

Souvenaid 48x125ml 

Souvenaid 24x125ml 

Kenelle Souvenaid on tarkoitettu?

Souvenaid on varhaisten muistiongelmien ravitsemushoitoon kehitetty kliininen ravintovalmiste. Tuote sisältää erityisesti muistiongelmista kärsiville tärkeitä ravintoaineita ja varmistaa niiden päivittäisen riittävän saannin. 

Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaid -ravintovalmisteen säännöllisestä käytöstä on hyötyä varhaista Alzheimeria sairastaville.

Miten Souvenaid -ravintovalmistetta käytetään?

Souvenaid -ravintovalmiste on sellaisenaan valmista juotavaksi, mutta se tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä. Se voidaan oman maun mukaan nauttia suoraan pullosta tai kaataa esimerkiksi lasiin tai mukiin.

Souvenaid juoma on ehdottomasti parhaimmillaan kylmänä, joten sitä kannattaa säilyttää jääkaapissa. Näin se on heti valmis nautittavaksi ja maistuu parhaimmalta. Tuotetta ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin. Souvenaid -ravintovalmistetta löytyy kahvin, mansikan ja vaniljan makuisena.

Souvenaid on pakattu pieneen 125 ml:n pulloon ja sen annostus on yksi pullo vuorokaudessa. Tähän yhteen pulloon on pakattu riittävä määrä tärkeitä ravintoaineita varmistamaan Alzheimerin tautia sairastavan ravitsemuksellisten erityistarpeiden täyttymisen.

Käytä Souvenaid -valmistetta säännöllisesti

Päivän Souvenaid -annostus on järkevintä nauttia kerralla, jotta koko annos tulee varmasti juotua. Hyvä vinkki on myös nauttia annos aina samaan aikaan päivästä, jotta se ei pääse unohtumaan. Juoman voi nauttia aina esimerkiksi aamupalan yhteydessä. Jos juoma pääsee aamulla unohtumaan, sen voi kuitenkin nauttia mihin aikaan päivästä tahansa.

Avattu Souvenaid -pullo tulee aina säilyttää jääkaapissa korkilla uudelleen suljettuna. Avattu pullo on käytettävä vuorokauden kuluessa sen avaamisesta.

Pieni pullollinen on helppo saada alas myös silloin, kun ruokahalu on syystä tai toisesta kadoksissa. Souvenaidista saatavat ravintoaineet imeytyvät luontaisesti aivan samalla tavalla kuin muustakin elimistöstä saatavat ravinteet ja ravintoaineet.

Koska ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen vie aikansa, eivät Souvenaid -valmisteen vaikutukset näy heti. Tutkimuksissa on havaittu muutoksia kolmesta kuuteen kuukauteen jatkuneella päivittäisellä käytöllä. Siksi valmisteen päivittäinen ja yhtämittainen käyttö on suositeltavaa.

Souvenaidin ei ole tutkimuksissa havaittu aiheuttavan haittavaikutuksia, jos sitä käytetään yhteiskäytössä Alzheimer-lääkkeiden tai muiden lääkkeiden kanssa.

Saat Souvenaidia ilman reseptiä, mutta lääkkeiden käytön yhteydessä on kuitenkin aina hyvä keskustella tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekkimme henkilökunnan kanssa. Myös siinä tapauksessa, että et ole saanut Alzheimerin taudin diagnoosia eikä tuote ole sinulle entuudestaan tuttu, kannattaa sen käytöstä keskustella ensin lääkärin tai apteekkimme henkilökunnan kanssa. 

Miten Souvenaid toimii?

Tutkimuksissa on osoitettu, että tiettyjä ihmisen ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita on Alzheimerin tautia sairastavien elimistössä vähemmän kuin saman ikäisillä terveillä henkilöillä. Näitä ravintoaineita ovat esimerkiksi omega-3-rasvahapot, uridiini, koliini ja jotkin vitamiinit.

Souvenaid on kehitetty tukemaan hermosolujen eli aivojen synapsien välisten viestiyhteyksien muodostumista. Aivojen hermoliitokset rakentuvat rasvoista muodostuneista solukalvoista. Aivoissa eniten esiintyvän rasva muodostamiseen tarvitaan juuri mm. omega-3-rasvahappoja, koliinia ja uridiinia.

Souvenaid -ravintovalmisteen koostumus sisältääkin runsaasti juuri näitä aivoterveydelle erittäin merkittäviä ravintoaineita. Souvenaidin koostumus on tutkittu ja patentoitu, ja sen on kliinisesti todistettu parantavan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien muistia.