Puhdas+ Beauty Oil Bronzing Carrot 100 ml

Kotimainen Puhdas+ Beauty Oil -kauneusöljyjen tuotesarja tarjoaa aivan uudenlaisen tavan hoitaa ihoa ja kauneutta tehokkaasti ja välittömin vaikutuksin. Kauneusöljyt pohjautuvat suomalaisiin supermarjoihin, kuten esimerkiksi tyrnimarja, puolukka ja mustaherukka.
Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän. Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista ja uniikkia kauneusöljyä, joista voit valita omalle ihollesi ja sen tarpeisiin sopivia tuotteita.
Kaikki öljyt on valmistettu Suomessa kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja ovat lisäaineettomia.
Porkkanaöljy valmistaa ihoa auringonottoa varten ja edistää tehokkaasti ruskettumista. Se kirkastaa ja tehostaa ihon väriä.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
New Organics Oy
Tilataan tarvittaessa
24,84 €
248,40 € / 0.1000
Puhdas+ Beauty Porkkanaöljy uudistaa, kirkastaa ja elvyttää! Öljy tukee ihon tasaista ruskettumista sekä kosteuttaa ja elvyttää auringonoton jälkeen. Puhdas+ Porkkanaöljy kirkastaa ihoa ja tehostaa sen sävyä.
Levitä öljyä iholle ja anna öljyn imeytyä hyvin ennen pukeutumista.
Vain ulkoiseen käyttöön.

Porkkanaöljy sisältää beetakarotenoideja, jotka ravitsevat ja rauhoittavat ihoa.

INGREDIENTS: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, beta-Carotene (C.I. 40800), Zea Mays
(Germ) Oil, Parfum, Tocopherol.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)