Atopik - Suomalainen apteekkisarja herkälle ja kuivalle iholle

Atopik

Vain apteekista! Tehoaineina suomalainen mustikka, kaura ja prebiootit. Valmistettu Suomessa. 

Koko sarja on FI-Natura - sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Atopik Sensitive kasvotuotteet

Sensitive-kasvotuotteet rauhoittavat ja hoitavat herkkää ihoa. Sensitive-linjan tuotteet ovat hajusteettomia.

Atopik Anti-Age kasvotuotteet

Ylelliset Anti-Age -kasvotuotteet vahvistavat ja täyteläistävät ihoa. Tehoaineina hyaluronihappo, metsämustikkauute, prebiootit, kaurauute, kauraöljy, aminohapot ja C-vitamiini.

Atopik Sensitive vartalotuotteet

Sensitive-vartalotuotteet hoitavat ihoa luonnollisesti ja hellävaraisesti.  Sopii koko perheelle.

Atopik Balance-hoitotuotteet

Probioottinen ihoa tasoittava hoitolinja herkälle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. 

 

Kuiva iho

Ihon pinnan tehtävänä on suojata ihoa ja ehkäistä kosteuden haihtumista. Kuivassa ihossa suojakerroksen toiminta on häiriintynyt ja voi aiheuttaa ihon ärtymistä ja puolustuskyvyn heikkenemistä. Kuivassa ihossa keramidien puute alentaa ihon luonnollista kosteutta ja lipidien puute heikentää ihon suojaavaa rakennetta. 

Atopik-tuotteet kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa tuomalla siihen keramideja, lipidejä, aminohappoja, prebiootteja ja vitamiineja.

Raaka-aineet

Suomalainen kaura - Suomalainen luomukaurauute ja -öljy rauhoittavat ihoa sekä tuovat kuivalle ja herkälle iholle sen kaipaamaa suojaa, ravintoa ja kosteutta. Kauraöljyn kasvikunnalle poikkeuksellinen ihoidenttinen koostumus sisältää ihon kuivumista ehkäiseviä keramideja, solurakenteita ylläpitäviä fosfolipidejä sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa linoleenihappoa. 

Suomalainen metsämustikka - Metsämustikka sisältää poikkeuksellisen paljon suojaavia antioksidantteja sekä A- ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Mustikka myös rauhoittaa ja lievittää ihon kutinaa.

Prebiootit - Prebiootit tukevat iholla luontaisesti elävien hyödyllisten mikrobien, probioottien, aktiivisuutta ja elinolosuhteita.

Hyaluronihappo - Hyaluronihappo on ihoidenttinen aine, joka kosteuttaa ja lisää ihon täyteläisyyttä. Hyaluronihappo on yksi parhaista ja tehokkaimmista anti-age tuotteiden raaka-aineista. Sitomalla kosteutta ihoon, hyaluronihappo lisää ihon täyteläisyyttä ja tasoittaa pieniä juonteita.