Allevo VLCD Keitto Peruna&Purjo 15 pss

Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin vähäkalorinen ateriankorvike painonhallintaan. Se sopii täydellisesti nopeaan aloitukseen matkalla uuteen, kevyempään elämään. Viidestä annoksesta päivässä Allévo VLCD -tuotteita saat kaikki vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintoaineet, mutta energiaa vain noin 750 kcal / vrk.

Keitto, joka sisältää perunaa ja purjoa. 151 kcal/annos.

Pakkauskoko:
15 pss
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tilataan tarvittaessa
20,90 €

Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin vähäkalorinen ateriankorvike painonhallintaan. Käyttäessäsi Allévo VLCD tuotteita käyttöohjeiden mukaisesti saat riittävän päivittäisen määrän välttämättömiä ravintoaineita. Aloitusvaiheessa voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä. Tällöin on tärkeää, että otat kaikki viisi annosta joka päivä varmistaaksesi tarvittavien ravintoaineiden saannin. Yhdistele eri Allévo VLCD tuotteita haluamallasi tavalla - valittavana on eri makuisia pirtelöitä, keittoja ja puuroja. Aloitusvaiheen jälkeen voit yhdistellä VLCD tuotteita muiden Allévo tuotteiden ja tavallisen ruokavalion kanssa.

Voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä.

  • Sekoita pussin sisältö lautasella/kulhossa 3 dl kylmää vettä.
  • Lämmitä mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia
  • Sekoita ja nauti.

Soijaproteiini, maltodekstriini, herajauhe (maito), kasviöjy (soija, auringonkukka, pellavansiemen), aromi (maitoa ja selleriä), soijalesitiini, juustojauhe, kaurakuitu*, sipulijauhe, purjo 1 %, perunahiutaleita 1 %, riisikuitu,stabilointiaine (guarkumijauhe, ksantaanikumi), suola, koliinibitartraatti, kloridi, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, sinkki, rauta, mangaani, kupari, jodi, seleeni, molybdeeni, C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo,B2-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, A-vitamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini.

*Kaurakuitu sisältää vähemmän kuin 20 mg/kg gluteenia, mikä määritellään gluteenittomaksi.

Terveiden ylipainoisten aikuisten ei tule käyttää tuotteita yli 8 viikon ajan tai useammin lyhyissä jaksoissa ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Kun korvaat kaikki päivän ateriat Allévo VLCD tuotteella tärkeää, että otat kaikki 5 annosta joka päivä varmistaaksesi, että saat tarvittavat ravintoaineet. On tärkeää juoda runsaasti nesteitä joka päivä. Pysyvän painonhallinnan kannalta on tärkeää, että noudatat terveellisiä elämäntapoja, ruokailutottumuksia ja harrastat liikuntaa. Tuotteita ei ole tarkoitettu lapsille, nuorilla, raskaana oleville tai imettäville naisille, tai henkilöille, joilla on jokin sairaus ilman terveydenhuollon ammattilaisen tai lääkärin suositusta.

Tuotetta ei ole tarkoitettu raskaana oleville tai imettäville.

Säilytetään huoneenlämmössä.

15 pussia á 39 g. Yhteensä: 585 g.