Allevo VLCD Keitto Kananuudeli 15 kpl

Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin niukkaenerginen ruokavalionkorvike painonhallintaan. Se sopii täydellisesti nopeaan aloitukseen matkalla uuteen, kevyempään elämään. Viidestä annoksesta päivässä Allévo VLCD -tuotteita saat kaikki vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintoaineet, mutta energiaa vain noin 750 kcal / vrk. Tuotteet on tarkoitettu painon alentamiseen terveille ylipainoisille aikuisille.
Keitto, joka sisältää kanaa ja nuudelia. Sisältää myös punaista chiliä, joka antaa keitolle hieman tulisuutta. 149 kcal/annos.
Pakkauskoko:
15 kpl
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
20,90 €
Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin niukkaenerginen ruokavalionkorvike painonhallintaan. Käyttäessäsi Allévo VLCD tuotteita käyttöohjeiden mukaisesti saat riittävän päivittäisen määrän välttämättömiä ravintoaineita. Aloitusvaiheessa voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä. Tällöin on tärkeää, että otat kaikki viisi annosta joka päivä varmistaaksesi tarvittavien ravintoaineiden saannin. Yhdistele eri Allévo VLCD tuotteita haluamallasi tavalla - valittavana on eri makuisia pirtelöitä, keittoja ja puuroja. Aloitusvaiheen jälkeen voit yhdistellä VLCD tuotteita muiden Allévo tuotteiden ja tavallisen ruokavalion kanssa.
Voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä.
Sekoita pussin sisältö lautasella/kulhossa 3 dl kylmää vettä.
Lämmitä mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia.
Sekoita ja nauti.
Soijaproteiini, herajauhe (maito), nuudelit 10 % (durumvehnä, vesi, suola), maltodekstriini, kasviöljy (soija, auringonkukka, pellavansiemen), aromi (sisältää munia), soijalesitiini, gluteeniton kaurakuitu, suola, kana 1,5 %, purjo 0,9 %, riisikuitu, stabilointiaine (guarkumijauhe, ksantaanikumi), chili 0,7 %, koliinibitartraatti, kloridi, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, sinkki, rauta, mangaani, kupari, jodi, seleeni, molybdeeni, C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo, B2-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, A-vitamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini , D-vitamiini, B12-vitamiini.
Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä.
Tuotteet on tarkoitettu painon alentamiseen terveille ylipainoisille aikuisille. Tuotteita ei tule käyttää yli 8 viikon ajan tai toistuvasti tätä lyhyempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Kun korvaat kaikki päivän ateriat Allévo VLCD tuotteella tärkeää, että otat kaikki 5 annosta joka päivä varmistaaksesi, että saat tarvittavat ravintoaineet. On tärkeää juoda päivittäin runsaasti (1,5 litraa) vähäkalorisia nesteitä (mieluiten vettä). Pysyvän painonhallinnan kannalta on tärkeää, että noudatat terveellisiä elämäntapoja, ruokailutottumuksia ja harrastat liikuntaa. Lasten, nuorten, raskaana olevien ja imettävien naisten, tai henkilöiden, joilla on jokin sairaus, ei tule käyttää tuotetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen tai lääkärin suositusta.
Tuotetta ei ole tarkoitettu raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

15 pussia á 39 g. Yhteensä: 585 g.