Allevo VLCD Shake Suklaa 15 kpl

Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin vähäkalorinen ateriankorvike painonhallintaan. Se sopii täydellisesti nopeaan aloitukseen matkalla uuteen, kevyempään elämään. Viidestä annoksesta päivässä Allévo VLCD -tuotteita saat kaikki vitamiinit, kivennäisaineet ja ravintoaineet, mutta energiaa vain noin 750 kcal / vrk.
Suklaan makuinen juomajauhe. 155 kcal/annos.
Pakkauskoko:
15 kpl
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tilataan tarvittaessa
20,90 €
Allévo Very Low Calorie Diet (VLCD) on täysipainoinen ja erittäin vähäkalorinen ateriankorvike painonhallintaan. Käyttäessäsi Allévo VLCD tuotteita käyttöohjeiden mukaisesti saat riittävän päivittäisen määrän välttämättömiä ravintoaineita. Aloitusvaiheessa voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä. Tällöin on tärkeää, että otat kaikki viisi annosta joka päivä varmistaaksesi tarvittavien ravintoaineiden saannin. Yhdistele eri Allévo VLCD tuotteita haluamallasi tavalla - valittavana on eri makuisia pirtelöitä, keittoja ja puuroja. Aloitusvaiheen jälkeen voit yhdistellä VLCD tuotteita muiden Allévo tuotteiden ja tavallisen ruokavalion kanssa.
Voit korvata kaikki ateriat 1-3 viikon ajan viidellä Allévo VLCD annoksella päivässä.
Kaada sekoittimeen 3 dl kylmää vettä (pakkaus ei sisällä sekoitinta).
Lisää pussin sisältö veteen.
Ravista 10–15 sekunnin ajan.

null

Soijaproteiini, maltodekstriini, vähärasvainen kaakaojauhe (10%), herajauhe (maito), kasviöljyt (soija, auringonkukka, pellavansiemen), aromi, soijalesitiini, riisikuitu, stabilointiaine (guarkumi, ksantaanikumi), kaurakuitu*, koliinibitartraatti, kalium, fosfori, kloridi, kalsium, magnesium, sinkki, rauta, mangaani, kupari, jodi, seleeni, molybdeeni, C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo, B2-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, A-vitamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini , D-vitamiini, B12-vitamiini, makeutusaine (asesulfaami K, sukraloosi).
* Kaurakuitu sisältää alle 20 mg/kg gluteenia, joka määritellään gluteenittomaksi. Sisältää makeutusaineita.
Terveiden ylipainoisten aikuisten ei tule käyttää tuotteita yli 8 viikon ajan tai useammin lyhyissä jaksoissa ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Kun korvaat kaikki päivän ateriat Allévo VLCD tuotteella tärkeää, että otat kaikki 5 annosta joka päivä varmistaaksesi, että saat tarvittavat ravintoaineet. On tärkeää juoda runsaasti nesteitä joka päivä. Pysyvän painonhallinnan kannalta on tärkeää, että noudatat terveellisiä elämäntapoja, ruokailutottumuksia ja harrastat liikuntaa. Tuotteita ei ole tarkoitettu lapsille, nuorille, raskaana oleville tai imettäville naisille, tai henkilöille, joilla on jokin sairaus ilman terveydenhuollon ammattilaisen tai lääkärin suositusta.
Tuotetta ei ole tarkoitettu raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

15 pussia á 39 g. Yhteensä: 585 g.