Viruseptin suu- ja nenäsuihke – hyödynnä -20% alennus

Ostaessasi Viruseptin suu- tai nenäsuihkeen saat tuubihuivin kaupan päälle!

Vähentää virusten määrää n. 90 % nenän limakalvoilla.

Flunssaa pystyy pitkälti ehkäisemään hyvällä käsihygienialla ja käyttämällä tervettä järkeä. Joskus vastustuskyvyn tukemiseen tarvitaan kuitenkin ylimääräistä apua.

Viruseptin suu- ja nenäsuihkeella voit ennaltaehkäistä flunssaa ja influenssan kaltaisia oireita tai lievittää niitä, jos olet jo ehtinyt sairastua. Viruseptin on uusi valmiste flunssan tai influenssan hoitoon, jota saa ilman reseptiä apteekista.

 

Viruseptin suu- ja nenäsuihkeella voi ennaltaehkäistä flunssaa ja influenssan kaltaisia oireita tai lievittää niitä, jos on jo ehtinyt sairastua. Viruseptin on uusi valmiste flunssan tai influenssan hoitoon, jota saa ilman reseptiä apteekista.

Kliiniset tutkimukset1-5 ovat osoittaneet, että Viruseptin

  • ehkäisee flunssavirusten lisääntymistä ja leviämistä*
  • voi vähentää virusten määrää > 90 %
  • lievittää flunssan ja influenssan kaltaisia oireita
  • lyhentää sairastamisaikaa keskimäärin kaksi vuorokautta
  • vähentää uusintainfektioiden riskiä

Näin Viruseptin vaikuttaa

Virukset pääsevät nopeimmin hyökkäämään elimistöön nenän limakalvon kautta – etenkin flunssaa ja influenssaa aiheuttavat virukset.* Jos limakalvo on esimerkiksi ilmansaasteiden tai ilman kuivuuden takia kuiva tai ärtynyt, virusten on helpompi tarttua limakalvon soluihin.: kun virus on päässyt kiinni soluihin, se voi nopeasti levitä muualle elimistöön ja aiheuttaa klassisia flunssan oireita, kuten yskää, kurkkukipua, väsymystä ja nuhaa.

Viruseptin sisältää vaikuttavana aineena punaisista merilevistä saatavaa iota-karrageenia (Carragelose®), joka auttaa elimistöä taistelemaan viruksia vastaan. Viruseptin vaikuttaa kahdella tavalla: kapseloi viruspartikkelit ja estää niitä kiinnittymästä limakalvolle, mikä vähentää virusten leviämisen riskiä kosteuttaa limakalvon ja muodostaa kestävän, kosteuttavan suojakerroksen niitä viruksia vastaan, jotka yrittävät kiinnittyä siihen Suihkeita voi käyttää sekä flunssan ehkäisyyn että hoitoon.


Suihketta voi käyttää sekä flunssan ehkäisyyn että hoitoon.