Raskaustesti puikko RFSU 1 kpl

Raskaustesti jonka voit tehdä jo varhaisessa vaiheessa.
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Suomen RFSU Oy
Tilataan tarvittaessa
8,80 €
RFSU Raskaustestin avulla saat tietää helposti ja nopeasti oletko raskaana. Voit tehdä testin jopa 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. Varminta on tehdä mittaus aamuvirtsasta.
Munasolun hedelmöittyessä virtsaan erittyy hCG-hormonia (human Chorionic Gonadotropin eli koriongonadotropiini) ja sen määrä lisääntyy hiljalleen raskauden ensimmäisen osan aikana. Raskaus voidaankin todeta mittaamalla hCG:n erittyminen virtsaan.
Varmista ennen pakkauksen avaamista, että se on saavuttanut huoneenlämmön (noin 18-30 astetta, tähän menee vain pari minuuttia).
Avaa pakkaus vasta kun olet valmis tekemään testin. Testipuikko on kertakäyttöinen. Poista valkoinen suojus puikon päästä.
Voit tehdä testin joko suoraan virtsasuihkusta tai kuivaan ja puhtaaseen astiaan keräämästäsi virtsanäytteestä.
Varmista että voit seurata kelloa testin ajan.
Pidä puikkoa näytteenottopää alaspäin joko virtsasuihkussa tai näyteastiassa noin 10 sekunnin ajan ja varo ettei virtsaa pääse testi-ikkunaan. Ota puikko pois 10 sekunnin jälkeen, kiinnitä suojus takaisin paikoilleen ja aseta puikko tasaiselle, kuivalle ja puhtaalle pinnalle.
Testipuikon testi-ikkuna muuttuu vaaleanpunaiseksi. Odota vielä 5 minuuttia koskematta puikkoon. Testi-ikkunan vaalealle taustalle ilmaantuu joko yksi tai kaksi väriviivaa. Tulos on luettava 30 minuutin aikana.
Voit tehdä testin mihin aikaan vuorokaudesta tahansa siitä jopa neljä päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. Varminta mittaus on tehdä aamuvirtsasta, sillä silloin hCG-pitoisuus on korkeimmillaan.
Lue raskaustestin käyttöohje huolellisesti, sillä mikäli RFSU Raskaustestiä ei käytetä ohjeen mukaan, voi tulos olla virheellinen.
Testi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön ja jokaista tikkua tulee käyttää vain kerran.
Älä käytä testiä pakkauksesta löytyvän viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
Voit hävittää testin kotitalousjätteiden mukana.
Tietyt hCG-hormonia sisältävät lääkkeet saattavat antaa virheellisen tuloksen. Näin voi käydä myös joidenkin harvinaisten sairauksien yhteydessä, tai mikäli virtsassa on paljon bakteereita.
Mikäli et ole varma tuloksesta tai se ei vastaa omia odotuksiasi, ota yhteyttä lääkäriisi, kätilöösi tai gynekologiisi.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)