Multi-Gyn Actigel 50 ml

bakteerivaginoosin (BV) ennaltaehkäisyyn ja hoitoon
Vähentää epämiellyttävää hajua ja vuotoa
lievittää välittömästi kutinaa ja ärsytystä
Helpottaa heti emätinvaivoja
Normalisoi emättimen bakteeritasapainon ja parantaa kudosten kuntoa
Auttaa hiivatulehdusta vastaan
On turvallinen ja luonnollinen
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta varastossa
21,16 €
423,20 € / 0.0500
ActiGel pohjautuu patentoituun 2QR-kompleksiin. Tämä luonnollinen aine on johdettu kasveista ja se koostuu bioaktiivisista polysakkarideista. Sillä on ainutlaatuinen kyky estää haitallisten bakteerien kiinnittymistä, ja siten se neutraloi nämä bakteerit tehokkaasti. Tämä luonnollinen estovaikutus on täysin turvallinen ja vaaraton, sillä se ei perustu myrkyllisiin aineisiin eikä koviin kemikaaleihin eikä sillä sen vuoksi ole kielteisiä sivuvaikutuksia.
Paitsi että Multi-Gyn ActiGel estää haitallisten mikrobien lisääntymistä, se myös tukee kudosten luontaista paranemisprosessia ja parantaa limakalvojen kuntoa. Se korjaa välittömästi emättimen happamuus tasapainon (pH-arvon). Multi-Gyn ActiGel stimuloi hyödyllisten maitohappobakteerien (laktobasillien) kehitystä ja luo siten optimaalisen, luonnollisen emätinflooran, joka ehkäisee ennalta useita vaivoja.
Multi-Gyn ActiGeliä voi käyttää niin usein kuin haluaa, aina kun kärsii emätin vaivoista (kutinasta, arkuudesta, ärsytyksestä) tai kun haluaa ehkäistä niitä ennalta.
Bakteerivaginoosin (BV) ja siihen liittyvän epämiellyttävän vuodon ja hajun hoitoon: geeliä annostellaan emättimen runsaasti vähintään kaksi kertaa päivässä vähintään viiden päivän ajan.
Epämiellyttävän vuodon, hajun ja niihin liittyvien vaivojen sekä hiivatulehduksen ennaltaehkäisyyn riittää yksi hoitokerta joka kolmas päivä. Valmiste on tehokkaampi useammin käytettynä. Suositeltava käyttöajankohta on juuri ennen nukkumaanmenoa. Suojaamaton yhdyntä vaikuttaa emättimen happamuuteen (pH-arvoon). Käytä Multi-Gyn ActiGeliä 8 tunnin kuluessa yhdynnästä emättimen normaalin pH-tason palauttamiseksi ja haitallisten bakteerien ja pahan hajun välttämiseksi.
Emätinvaivoihin kuten kutinaan, ärsytykseen, ihon herkkyyteen, punoitukseen ja arkuuteen Multi-Gyn ActiGeliä käytetään runsaasti vähintään kerran päivässä, kunnes vaivat helpottavat.

null

Valmisteen käytön yhteydessä saattaa tuntua pistelyä. Se on normaalia, ja tunne häviää parissa minuutissa. Multi-Gyn ActiGel on täysin turvallinen tuote eikä sillä ole käyttörajoituksia. Sitä voidaan huoletta käyttää samanaikaisesti lääkkeiden kanssa. Multi-Gyn ActiGeliä käytettäessä yhden hoitojakson pituus tulee olla korkeintaan 30 vuorokautta.
Kun vaivat ovat itsepintaista tai toistuvia, käänny aina lääkärin puoleen.
Tiedossa ei ole vasta-aiheita, joiden vuoksi Multi-Gyn ActiGeliä ei tulisi käyttää raskaus-ja imetysaikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)