Footner - Hyvinvointia jaloillesi!

Helppokäyttöiset tuotteet jalkojen hyvinvointiin! Kehitetty hoitamaan kovettumia ja halkeilevia kantapäitä sekä estämään niiden syntyä.

Kosteuttaa ja tuo jaloillesi hyvää oloa!

Footner - Jalkojen hyvinvointiin

Helppokäyttöiset tuotteet jalkojen hyvinvointiin.

Kovettumat ja halkeilevat kantapäät

Kovettuma - erityisen kova ihoalue, jossa iho on paksuuntunut ja kovettunut hankauksen, paineen tai muun ärsytyksen takia. Kovettumat ovat yleisiä varpaissa ja kantapäissä, mutta niitä voi myös muodostua päkiän alle. Kovettumat ovat yleisempiä naisilla kuin miehillä, ja ne voivat olla kivuliaita, epämukavia ja niistä voi olla haittaa jalkojen ulkonäölle.

Halkeilevat kantapäät - paksu, kuolleita ihosoluja sisältävä ihokerros kantapäissä venyy ja halkeaa. Halkeamat ovat usein kivuliaita ja voivat ulottua aina verinahkaan asti ja niistä voi vuotaa verta, ja pahimmassa tapauksessa halkeama tulehtuu ja sen kautta pääsee bakteereja elimistöön. 

Footner-tuotesarja on kehitetty hoitamaan kovettumia ja halkeilevia kantapäitä sekä estämään niiden syntyä. Footner kosteuttaa ja tuo jaloillesi hyvää oloa, ja voit iloita silkinpehmeistä jaloista läpi vuoden.

Kovettumien poisto ja hoito

Kuivia jalkoja kannattaa hoitaa säännöllisesti sekä poistaa jalkojen kovettumia. Kengillä ja oikeanlaisten kenkien valinnalla voi olla ratkaiseva merkitys kovettumien syntyyn. Kovettumia voi välttää myös säännöllisellä jalkahoidolla, ja jo syntyneitä kovettumia voidaan pehmentää jalkahoidolla. Kovettuman poisto auttaa tasoittamaan ihon pintaa ja vähentää ihon paksuuntumista ja epänormaalia paineen jakautumista. Säännöllinen kosteusvoiteen käyttö auttaa pitämään jalkojen ihoa kosteana ja joustavana.

Jalkojen hyvinvointi

Jalkojen hyvinvointia voi lisätä seuraavilla toimenpiteillä: kylmä, koho, kompressio, tulehduskipulääke tilapäisiin jalkakipuihin, hieronta, lämmin jalkakylpy, venytysharjoitukset, vesiurheilu, uinti, painonpudotus.

 

Footner-tuotteet

Kuorintasukat - poistaa kovettumat, halkeamat ja kuolleen ihon ilman raspaamista tai rasvaamista. Yksi 60 minuutin hoitokerta riittää. Footner-kuorintasukat tehostavat kehon omaa kuorintaprosessia. Hoitokerran jälkeen kuollut iho alkaa irrota jaloista, prosessin pituus on yksilöllinen, mutta kestää tyypillisesti 5-10 päivää. Kuorintaprosessin jälkeen jalat ovat pehmeät ja sileät.

Daily Repair Cream - Voide, joka kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa ja estää kantapäiden halkeilua. Sopii erittäin kuivalle iholle. Sopii myös muiden kuivien ihoalueiden kuten käsien, kyynärpäiden ja polvien hoitamiseen. Vaikutuksen voi huomata jo 3 päivän kuluessa. Voide estää kantapäiden halkeilua ja ennaltaehkäisee jalkapohjien ihon kuivumista. Se sisältää tärkeitä ravintoaineita iholle ja tukee ihon luonnollista elpymistä. Säännöllisellä käytöllä kahdesti päivässä varmistat pitkäaikaiset tulokset.

CoolActive Massager - Hierontakuula, joka sisältää kylmää, rauhoittavaa vaahtoa. Metallinen hierontapää viilentää jalkojen ihoa, ja paineluhieronta rentouttaa jalkoja. Se on tarkoitettu käytettäväksi seuraaviin yleisiin jalkavaivoihin: päkiäkipu, kuumotus tai painontunne, väsyneet jalat, sekä liikunnan jälkeinen jalkojen epämukavuus. Kylmä vaahto ja sen aktiiviset ainesosat viilentävät heti ja auttavat vähentämään turvotusta ja niillä on kosteuttavia, ihoa rauhoittavia sekä deodoroivia ominaisuuksia. Käytetään vähintään kahden minuutin ajan kummallekin jalalle, aina kun haluat virkistää jalkojasi. Miellyttävä tuoksu.

Footner Sorbet - Miellyttävän tuoksuinen, pehmentävä ja kosteuttava voide kuiville jaloille. Sopii erinomaisesti Footner kuorintasukkien jälkeen ylläpitämään jalkojen sileyttä. Pumppupullon ansiosta helppo annostella.