Allevo Meal Tummasuklaa 57 g

Allévo One Meal Tummasuklaa on ateriankorvike painonhallintaan, jolla voidaan korvata yksi tai kaksi ateriaa päivässä. Allévo One Meal sisältää kaikki ne ravintoaineet, vitamiinit ja mineraalit, joita tarvitset ravinnon saamiseksi, mutta ainoastaan 211 kaloria. Tämän vuoksi patukka on hyvä ateriankorvike sinulle, joka haluat pudottaa tai hallita painoasi. Patukka on erittäin kuitupitoinen, mikä lisää kylläisyydentunnetta, ja proteiinipitoinen eli hyvä proteiininlähde.
Ateriankorvike painonhallintaan
1 patukka = 1 ateria
Sisältää 211 kcal/patukka
Korkea kuitupitoisuus lisää kylläisyyttä
Pakkauskoko:
57 g
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tilataan tarvittaessa
2,24 €
39,30 € / 0.0570
Ateriankorvike painonhallintaan.
Ateriankorvike painonhallintaan, jolla voidaan korvata yksi tai kaksi ateriaa päivässä. Muut elintarvikkeet ovat välttämätön osa tätä ruokavaliota. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

null

Suklaa 17,5 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), glukoosisiirappi, fruktoosi-glukoosisiirappi, MAITOproteiini, SOIJAproteiini, sikurijuurikuitu, kivennäisaineet (kalium, fosfori, kalsium, magnesium, rauta, sinkki, mangaani, kupari, jodi, seleeni), vähärasvainen kaakao, auringonkukkaöljy, riisijauho, aromit, kermajauhe (sisältää MAITOa), kaakaomassa, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), suola, emulgointiaine (soijalesitiini), vitamiinit (C-vitamiini, niasiini, E-vitamiini, pantoteenihappo, riboflaviini, B6-vitamiini, tiamiini, A-vitamiini, foolihappo, K-vitamiini, biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini), happo (sitruunahappo). Saattaa sisältää pieniä määriä VEHNÄÄ, GLUTEENIA, KANANMUNAA, PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ JA SEESAMINSIEMENIÄ.
Muut elintarvikkeet ovat välttämätön osa tätä ruokavaliota. Henkilöiden, joille painon pudottaminen ei ole suotavaa, kuten lapset, nuoret, raskaana olevat, imettävät tai henkilöt, joilla on syömishäiriö, ei tule käyttää ateriankorvikkeita. Henkilöiden, joilla on aineenvaihduntahäiriöitä, ei tule käyttää valmistetta ilman lääkärin ohjetta. Juo runsaasti vettä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

57 g.