Aco Spotless - Ehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia

ACO Spotless on täydellinen ihonhoitosarja, joka ehkäisee tehokkaasti finnejä ja ihon epäpuhtauksia.

Sarja koostuu puhdistavista, täsmähoitavista, hoitavista ja peittävistä tuotteista. 

Aco Spotless - puhdistustuotteet

Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Syväpuhdistaa ja avaa tukkeutuneita ihohuokosia

Aco Spotless - kosteuttavat tuotteet

Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Aco Spotless - täsmähoito

Kuivattaa finnit ja epäpuhtaudet

Puhdista 

Puhdista aamuin illoin. Rasvainen iho johtuu siitä, että talirauhaset erittävät liikaa talia. Rasvainenkin iho tarvitsee kosteutta, vaikka yleinen väärinkäsitys on, että sitä tulisi yrittää kuivattaa. Jos ihon pinta kuivuu, talineritys voi kiihtyä entisestään. Salisyylihappoa sisältävä puhdistusgeeli estää finnien ja mustapäiden syntymisen ja syväpuhdistaa ihoa. Bakteereita tuhoava ja kosteuttava kasvovesi puhdistaa ihon syvältä.

Aco Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash on syväpuihdistava puhdistusgeeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tuote ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi.

Aco Spotless Blemish Treating Daily Purifying Toner on syväpuhdistava kasvovesi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tuote ehkäisee epäpuhtauksia, poistaa liikaa talia, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja ehkäisee bakteerien kasvua.

Kosteuta

Kosteuta puhdistuksen jälkeen. Rasvainen iho tuntuu useimmiten öljyiseltä ja kiiltävältä. Kosteuttava geelivoide rauhoittaa ihoa, eikä tuki ihohuokosia. Kuorivaa salisyylihappoa sisältävä aktiivinen geelivoide on suositellumpi vaihtoehto jos on paljon finnejä.

Aco Spotless Two-in-one Blemish Treating Moisturiser on kosteuttava geeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Kosteuttaa ihoa ja ehkäisee finnejä ja mustapäitä, avaa tukkeutuneita ihohuokosia.

Aco Spotless Oil-Free Mattifying Daily Moisturiser on kosteuttava geelivoide rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, imee ylimääräistä talia ja tekee ihosta mattapintaisen ja raikkaan.

Hoida/peitä epäpuhtauksia

Värillisellä peitepuikolla on helppo peittää finnit päivän aikana. Puikolla on myös kuivattava vaikutus sinkkioksidin ansiosta.

Aco Spotless Overnigh Spot Treatment on yön yli käytettävä täsmähoito. Kuivattaa finnit ja epäpuhtaudet yön aikana.

Aco Spotless Treating Cover Stick on ihonvärinen puikko joka peittää ja kuivattaa finnit. Kätevä pitää mukana.