Omron M3 verenpainemittari

Omron M3 on helppokäyttöinen ja luotettava olkavarsiverenpainemittari. Mittaus tapahtuu helposti vain yhtä nappia painamalle ja selkeästi tulkittava tulos näkyy suurikokoisella näytöllä.

Laitteessa on pehmeä mansetti ja se sopii käyttäjälle, jonka olkavarren ympärysmitta on välillä 22-42 cm. Mittaustulosta on helppo seurata, sillä se ilmaisee automaattisesti merkkivalolla, mikäli verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Mittari ilmoittaa LED-valolla varustetulla OK-symbolilla, että mansetti on kiinnitetty oikein eli riittävän kireälle olkavarteen.

Omron M3 mittarissa on muisti kahdelle käyttäjälle ja tallentaa 60 viimeisintä mittaustulosta.

 1. Omron M3 Comfort verenpainemittari 1 kpl
  Tarjoushinta 90,28 € Normaalihinta 138,89 €
 2. Omron M3 verenpainemittari 1 kpl
  Tarjoushinta 74,93 € Normaalihinta 115,28 €
  Ei varastossa

Omron M6 verenpainemittari

Omron M6 Comfort olkavarsiverenpainemittarissa on AFib sydämen rytmihäiriön (eteisvärinän) tunnistin. Laitteessa on AFib-tila, jossa mittari tekee automaattisesti kolme peräkkäistä mittausta ja näyttää niiden keskiarvon. Jos eteisvärinän mahdollisuus on olemassa, näkyviin tulee eteisvärinän ilmaisimen symboli.

Laitteen mukana toimitetaan Intelli Wrap mansetti, jonka mittausala on 360 astetta. Mansetin asettaminen olkavarteen on helppoa ja mittaustulos on aina tarkka ja luotettava. Malli sopii käyttäjälle, jonka olkavarren ympärysmitta on 22-42 cm.

Mittaus yhden napin painalluksella. Mittaustulosta on helppo seurata, sillä se ilmaisee automaattisesti, mikäli verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Laitteessa on 100 mittaustuloksen muisti kahdelle eri käyttäjälle.

 1. OMRON M6 COMFORT KÄSIVARSI 1 KPL
  Tarjoushinta 109,45 € Normaalihinta 168,39 €