3M Cavilon ihonsuojakalvo kirvelemätön suihkepullo 28 ml

Muodostaa iholle levitettynä kirvelemättömän, värittömän, läpinäkyvän ja hengittävän ihonsuojakalvon.

 

Pakkauskoko:
28 ml
Markkinoija:
3M Healthcare Finland Oy
Tuotetta varastossa
25,27 €
902,50 € / l

Cavilon kirvelemätön ihonsuojakalvo muodostaa iholle levitettynä kirvelemättömän, värittömän, läpinäkyvän ja hengittävän ihonsuojakalvon.

 1. Puhdista ja kuivaa iho ennen Cavilon ihonsuojakalvon laittamista.
 2. Pidä suutin 10-15 cm päässä iholta ja levitä tasainen kalvokerros koko hoidettavalle alueelle suihkuttamalla aluetta pyyhkivällä liikkeellä.
 3. Jos jokin kohta jää käsittelemättä, käsittele alue vasta kun 1.kerros on kuivunut (n.30 sekunnin kuluttua).
 4. Kehon eritettä, ulosteita, virtsaa jne. vastaan, kun iholle ei laiteta liimattavia tuotteita:
  1. Cavilon ihonsuojakalvoa on hyvä lisätä 24 - 72 tunnin välein, riippuen siitä kuinka usein kalvolla suojattua aluetta pestään.
  2. Ääritapauksissa (esim. jatkuva ripuli), kun ihoa puhdistetaan usein, suojakalvoa saatetaan joutua lisäämään useammin (esim. 12 - 24 tunnin välein).
 5. Tarvittaessa suojakalvo voidaan poistaa käyttämällä yleisesti käytössä olevia lääketieteellisiä liimanpoistoaineita. Puhdista ja kuivaa hoidettava alue ja levitä kirvelemätön Cavilon Ihonsuojakalvo uudelleen.

Heksametyylisiloksaani, akrylaattiterpolymeeri, polyfenyylimetyylisiloksaani.

Tuotetta EI saa käyttää seuraavissa tilanteissa:

 1. Ainoana suojana tilanteissa, joissa tarvitaan sidoksen antamaa suojaa bakteerien aiheuttamalta likaantumiselta esim. laskimokatetrien pistokohdissa ja pinnallisissa tai syvissä haavoissa.
 2. Infektoituneille ihoalueille.

Kirvelemätön Cavilon ihonsuojakalvo on liuosmuodossa erittäin syttyvää, kunnes se on täysin kuivunut iholle, siksi sen käyttö avotulen, lämpöätuottavien laitteiden tai syttymislähteiden lähellä on ehdottomasti kielletty.

Mikäli ilmaantuu punoitusta tai muita ärsytysoireita, tai jos punoitus tai ärsytysoireet jatkuvat, on otettava yhteys lääkäriin. Muiden suojakalvon muodostavien valmisteiden (voiteet, salvat) käyttö voi vähentää kalvon tehokkuutta merkittävästi.