Ale

Belladot Cleansing Gel 100 ml

Belladot Puhdistusgeeli tekee juuri sen, mitä lupaakin. Pari pisaraa riittää Belladot-tuotteidesi puhdistamiseen ja auttaa niitä pysymään uudenveroisina pitkään. Pese ensin saippualla ja vedellä ohjeiden mukaisesti, kuivaa se sitten antibakteerisella puhdistusgeelillämme.

Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
MaWe Trading
Tilataan tarvittaessa
Tarjoushinta 13,50 € Normaalihinta 15,88 €
45,00 € / l

Miksi puhdistaa seksilelusi ja apuvälineesi? Seksileluissa on mikroskooppisia epätasaisuuksia. Bakteerit kerääntyvät niihin, ellei leluja puhdisteta kunnolla.

Puhdistaessa kuuluu lelu tai apuväline ensin pestä miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Sen jälkeen käytetään Belladot Cleansing geeliä. Alkoholi syväpuhdistaa mikroskooppiset epätasaisuudet. Alkoholin haihduttua tunnet parfyymin miellyttävän tuoksun.

Belladot Cleansing geeli sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa lelun. Se on monella tapaa hyödyllistä. Se tekee muun muassa lelun pinnasta sileän ja mukavan tuntuisen. Tärkeintä on kuitenkin ehkäistä materiaalin kuivuminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että säännöllinen käsittely Cleansing geelillä tekee lelusta paremman tuntuisen ja antaa sille pidemmän eliniän.

Lelut ja apuvälineet tulee aina säilyttää niiden mukana tulevassa säilytyspussissa, jotteivät lika, UV-valo ja kuivuminen pääse vaikuttamaan tuotteeseen.

Sisältää alkoholia ja sopeutuu useimpien materiaalien kanssa käytettäväksi. Jättää jälkeensä miedon hajustetun tuoksun.

  • Alumiinipullo käytännöllisellä pumpulla
  • 100 ml
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Belladot Cleansing Gel 100 ml
Arvostelusi